ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε τη σύζυγό του την ώρα που έκαναν σεξ

Άγριο έγκλημα: Έσφαξε τη σύζυγό του την ώρα που έκαναν σεξ

Μια ιστορία βγαλμένη από ταινία τρόμου, εκτυλίχθηκε σε μια υπερπολυτελή βίλα.

Με αδιανόητο τρόπο δολοφόνησε την σύζυγό του ένας Βρετανός κροίσος, καθώς κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης την μαχαίρωσε 11 φορές!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής για τον 56χρονο: «Ο Τζέφρι Μάιλς Έλτον ήταν στο σπίτι που μοιραζόταν με τη σύζυγό του και τον 15χρονο γιο τους στην Εστέπονα και, με την φανερή πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της αφού έκανε σεξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά τους, τελείως ξαφνικά και αναίτια ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο, και κάλυψε το στόμα της με το χέρι του για να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια επιχείρησε να την στραγγαλίσει και, όταν είδε ότι δεν πετύχαινε τον σκοπό του, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να τη μαχαιρώσει 11 φορές».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Έλτον μετά τη φρικτή του επίθεση έδιωξε τον 15χρονο γιο του από το σπίτι, πέταξε τα κινητά του ίδιου και της γυναίκας του, και έκοψε το ρεύμα στη βίλα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορούσε να φτάσει έγκαιρα βοήθεια.

Ένας από τους τραυματισμούς που υπέστη η 58χρονη από το μαχαίρι ήταν στην πλάτη της, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του άνδρα της, προτού τελικά αφήσει την τελευταία της πνοή από το σοκ που της προκάλεσε η τεράστια απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Έλτον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το θύμα του είχε καταναλώσει αλκοόλ, μαζί με μορφίνη και μεθαδόνη, πριν από την επίθεση που της στοίχισε τη ζωή. «Μετά από όσα συνέβησαν, ο κατηγορούμενος έδιωξε τον γιο τους από την κατοικία, πέταξε το κινητό του και εκείνο της γυναίκας του και έκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Αυτό το έκανε με σκοπό να διασφαλίσει την επιτυχία των πράξεών του, εμποδίζοντας την έγκαιρη παρέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και καθιστώντας αδύνατη την είσοδο οποιουδήποτε ατόμου θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα στη βίλα».

Ο Έλτον, που βγήκε στη σύνταξη στα 50 του χρόνια μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, κρατείται στην Ισπανία από τον Μάρτιο του 2019, όταν και συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, και μητέρας δύο παιδιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Το βρώμικο σχέδιο Ερντογάν για διπλή σύγκρουση σε Κρήτη και Καστελόριζο