ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: 17χρονη παραμορφώθηκε από μυστηριώδη ασθένεια όταν έσπασε ένα σπυράκι στη μύτη της!

Απίστευτο: 17χρονη παραμορφώθηκε από μυστηριώδη ασθένεια όταν έσπασε ένα σπυράκι στη μύτη της!

Ούτε οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν με το τι είχε συμβεί!

Μια 17χρονη παραμορφώθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια, η οποία προκλήθηκε όταν έσπασε ένα σπυράκι που είχε εμφανιστεί στη μύτη της!

Η Mary Ann Regacho από τις Φιλιππίνες ζει έναν πραγματικό εφιάλτη, καθώς η απόφασή της να αφαιρέσει ένα σπυράκι που εμφανίστηκε στη μύτη της ήταν η αιτία να παραμορφωθεί.

H ατυχη Mary

Η νεαρή κοπέλα είδε το μαύρο στίγμα στη μύτη της και το αφαίρεσε με τα δάχτυλά της. Λίγες ημέρες μετά το σημείο άρχισε να την πονάει ενώ σύντομα ο πόνος πήγε σε όλο το πρόσωπο.

Η κατάσταση χειροτέρεψε, με την Mary να πρήζεται σε σημείο που πλέον δεν βλέπει. Η δε μητέρα της, προσπάθησε να την βοηθήσει με βότανα, ωστόσο δεν κατάφερε και εκείνη τίποτα.

«Νόμιζα πως ήταν ένα συνηθισμένο σπυράκι αλλά πονούσε τόσο που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δοκίμασα τα πάντα και τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα», ανέφερε η Mary.

H πανέμορφη κοπέλα πριν παραμοφωθεί

Η Mary, η οποία είναι παντρεμένη, δεν έχει τα χρήματα να επισκεφτεί κάποιο γιατρό ενώ ο Γολγοθάς της κρατάει εδώ και ένα χρόνο.

Γίνονται προσπάθειες να συγκεντρωθούν χρήματα, ωστόσο οι γιατροί που έχουν εξετάσει την άτυχη κοπέλα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο πρόσωπο της Mary...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο νομό - Τι ισχύει για τις καφετέριες και τα sms