ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονης αεροσυνοδού: Χειροπέδες σε 11 άνδρες

Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονης αεροσυνοδού: Χειροπέδες σε 11 άνδρες

Στον σχηματισμό δικογραφίας για 11 άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό και δολοφονία προχώρησαν οι αρχές των Φιλιππίνων μετά τον θάνατο 23χρονης αεροσυνοδού.

Η Christine Angelica Dacera βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα δωματίου ξενοδοχείου στην πόλη Μακάτι ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Αν και η άτυχη αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας στις Φιλιππίνες οι 11 άνδρες κατηγορούνται γιατί ήταν μαζί με την αεροσυνοδό την ώρα του θανάτου της.

Ο ίδιος είπε ότι μόνο τρεις από τους 11 κατηγορούμενους ήταν φίλοι της αεροσυνοδού, «οι άλλοι της ήταν ξένοι και τους γνώριζαν μόνο αυτοί οι τρεις».

Παράλληλα η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό της 23χρονης προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη.

Η κατηγορία του βιασμού απαγγέλθηκε καθώς στη σορό της αεροσυνοδού βρέθηκε σπέρμα ενώ το κορμί της ήταν γεμάτο με μελανιές και γρατζουνιές.

Την 23χρονη μετέφεραν στο νοσοκομείο οι τρεις φίλοι της αλλά και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο όταν την βρήκαν αναίσθητη στη μπανιέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων με δόσεις, τεστ και κυλιόμενο ωράριο: Πώς θα επιστρέψουν δημοτικά και νηπιαγωγεία