ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Γιατρός συμμετείχε σε δίκη μέσω Ζoom την ώρα που χειρουργούσε ασθενή

Καλιφόρνια: Γιατρός συμμετείχε σε δίκη μέσω Ζoom την ώρα που χειρουργούσε ασθενή

Την τηλεργασία σε άλλα επίπεδα έφθασε ένας πλαστικός χειρουργός από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια!

Ο πλαστικός χειρουργός Σκοτ Γκριν άφησε άφωνο το δικαστήριο που εξέταζε υπόθεσή του για παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας, όταν εμφανίστηκε να καταθέσει…μέσα από την αίθουσα του χειρουργείου. Την ώρα που ο ασθενής του βρισκόταν στο χειρουργικό τραπέζι, έδωσε ατάραχος το παρόν στην ψηφιακή του δίκη, με την ιστορία του να προστίθεται στις κωμικοτραγικές τηλεδιασκέψεις στην εποχή του κορονοϊού.

Η στιχομυθία είναι αποκαλυπτική:

«Γεια σας, κύριε Γκριν. Μπορούμε να προχωρήσουμε στη δίκη; " ρώτησε υπάλληλος του δικαστηρίου. «Φαίνεται πως βρίσκεστε στο χειρουργείο αυτή τη στιγμή;»

«Είμαι, κύριε». Ναι, είμαι σε χειρουργείο τώρα. Είμαι διαθέσιμος για τη δίκη. Συνεχίστε.»

«Αν δεν κάνω λάθος, βλέπω έναν κατηγορούμενο που βρίσκεται στη μέση ενός χειρουργείου να ασχολείται ενεργά με την παροχή υπηρεσιών σε έναν ασθενή. Σωστά κύριε Γκριν; Η καλύτερα δρ.Γκριν;

Ο γιατρός επιβεβαίωσε πως είναι όλα καλά, δήλωσε μάλιστα πρόθυμος να συνεχίσει την ακροαματική διαδικασία και είπε ότι υπάρχει και άλλος χειρουργός που κάνει την επέμβαση μαζί του.

Ο δικαστής ωστόσο χαρακτήρισε τη διαδικασία απαράδεκτη και ανέβαλε τη δίκη. Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια. «Αναμένουμε από τους γιατρούς να ακολουθούν τα πρότυπα φροντίδας και ασφάλειας κατά τη θεραπεία των ασθενών τους» ανακοίνωσε.

Δείτε το Βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις

Ροή Ειδήσεων