ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία με 9χρονη στη Ρωσία: Ο πατέρας της την έριξε κατά λάθος στις γραμμές του τρένου

Τραγωδία με 9χρονη στη Ρωσία: Ο πατέρας της την έριξε κατά λάθος στις γραμμές του τρένου
PIXABAY

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη Ρωσία σημειώθηκε όταν ο πατέρας πήγε για βόλτα το μικρό κορίτσι προκειμένου να του κάνει δώρο για τα γενεθλιά της.

Η άτυχη Μαρίνα Πριντέινα σκοτώθηκε ακαριαία όταν την παρέσυρε το τρένο μπροστά στο οποίο έπεσε όταν ο πατέρας της την έκανε να χάσει την ισορροπία της.

Ο 32χρονος πατέρας της 9χρονης, ο οποίος σύμφωνα με την Daily Mail ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη για αμέλεια καθώς περπατούσε πολύ κοντά στις γραμμές του τρένου.

Πληροφορίες από ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το άτυχο κορίτσι αποκεφαλίστηκε από το τρένο.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 32χρονος να παίρνει από το χέρι την 9χρονη για να περάσουν τις γραμμές του τρένου προκειμένου να «κόψουν» δρόμο για το κατάστημα από το οποίο ήθελε να της αγοράσει γλυκά για τα γενέθλιά της.

Όπως φαίνεται στα καρέ πατέρας και κόρη αρχικά πέρασαν τις γραμμές αλλά δεν απομακρύνθηκαν αρκετά από αυτές ενώ το τρένο τους πλησίαζε με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το έκαναν αυτό επειδή ένα μονοπάτι που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ήταν κλειστό.

Τότε ήταν που το τρένο χτύπησε τον 32χρονο ο οποίος «γκρέμισε» την κόρη του με αποτέλεσμα αυτή να πέσει κάτω από το τρένο.

H ατυχη 9χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο

Σύμφωνα με την αστυνομία «ο 32χρονος όντας υπό την επήρεια αλκοόλ πίστευε εσφαλμένα ότι δεν υπήρχε κίνδυνος από το τρένο».

Αν ο 32χρονος κριθεί ένοχος τότε αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών για τον θάνατο από αμέλεια της κόρης του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας