ΚΟΣΜΟΣ

Γκάμπι Πετίτο: Οι γονείς της «ζητούν εκδίκηση και δικαιοσύνη» - Η δραματική συνέντευξη

Η μητέρα και ο πατριός της Γκάμπι Πετίτο
Η μητέρα και ο πατριός της Γκάμπι Πετίτο

Οι γονείς της Γκάμπι Πετίτο δήλωσαν ότι «θέλουν εκδίκηση και δικαιοσύνη» για τον χαμό της κόρης τους και ελπίζουν να δουν τον αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Σε συνέντευξή του στο 60 Minutes Australia, ο πατριός της Πετίτο, Jim Schmidt, είπε: «Θέλουμε εκδίκηση και δικαιοσύνη και αυτός να πληρώσει για τα εγκλήματά του». Η Nικόλ Σμιντ, μητέρα της Πετίτο πρόσθεσε: «Θέλω απλώς να τον βάλω σε ένα κελί για το υπόλοιπο της ζωής του».

Εν τω μεταξύ, σήμερα συμπληρώνεται η 31η ημέρα από τότε που οι γονείς της δήλωσαν την Γκάμπι Πετίτο ως αγνοούμενη. Η αστυνομία του North Port δεν ανέφερε κανένα νέο στοιχείο, αλλά συνεχίζει να αναζητά τον αρραβωνιαστικό της , μαζί με το FBI, στο Carlton Reserve, ένα φυσικό καταφύγιο 24.000 στρεμμάτων, όπου φέρεται να έκανε πεζοπορία μόνος του πριν εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο.

Οι αρχές θεωρούν ότι οι πιθανότητες να είναι ακόμα ζωντανός είναι 50%. Οι οικείοι της εν τω μεταξύ ίδρυσαν το Gabby Petito Foundation που είχε την πρώτη του συγκέντρωση, χθες Κυριακή. Στόχος του να υποστηρίξει και να βοηθήσει οργανώσεις που υποστηρίζουν τον εντοπισμό αγνοουμένων.

«Η αποστολή του ιδρύματος είναι να καλύψει τις ανάγκες οργανώσεων που υποστηρίζουν τον εντοπισμό αγνοουμένων και να παρέχει βοήθεια σε οργανώσεις που στηρίζουν θύματα οικογενειακής βίας, μέσω στρατηγικών εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης» αναφέρει ο ιστότοπος

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του Μπράιαν Λόντρι βγήκε για λίγο από το «πολιορκημένο» σπίτι του το Σάββατο για να απομακρύνει μία πινακίδα διαμαρτυρίας από το γκαζόν του, όπως δείχνουν φωτογραφίες και βίντεο.

Η πινακίδα, σύμφωνα με το Fox News, έγραφε: «Τι θα γινόταν αν ήταν η Κάσι;» - αναφερόμενη προφανώς στην αδερφή του Μπράιαν Λόντρι, Κάσι

O πατέρας του Μπράιαν Λόντρι

Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι σπάνια εγκαταλείπουν το σπίτι τους στο North Port της Φλόριντα, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση ότι εξαφανίστηκε η αρραβωνιαστικιά του γιου τους, Γκάμπι Πετίτο.

Βρέθηκε νεκρή στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον στο Γουαϊόμινγκ, όπου εκείνη και ο Μπράιαν ταξίδευαν επί εβδομάδες με φορτηγό. Οι ιατροδικαστές είπαν ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο στραγγαλισμός.

Ο πατέρας της τέλος δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από τη λίμνη Wyoming. Ο Τζόσεφ Πετίτο, ο πατέρας της δολοφονηθείσας, «ανέβασε» μια φωτογραφία από τη λίμνη Jenny στο Jackson του Γουαϊόμινγκ- ένα από τα τελευταία μέρη που επισκέφτηκε η κόρη του πριν σκοτωθεί.

Ο Πετίτο έγραψε κάτω από τη γραφική φωτογραφία της λίμνης: «Τώρα ξέρω γιατί ήρθες εδώ. Το #gabbypetito έχει μια όμορφη θέα από εδώ και πέρα . Σ 'αγαπώ και μου λείπεις.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)