ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Βρήκαν και αντικείμενα του συντρόφου της δίπλα στα ανθρώπινα λείψανα

Μπράιαν Λόντρι Γκάμπι Πετίτο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο
AP PHOTO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο καθώς οι αρχές βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε περιοχή στην οποία αναζητούσαν τον σύντροφό της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο που έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ καθώς το FBI ανακοίνωσε ότι στην περιοχή στην οποία βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στη Φλόριντα και στην οποία αναζητούσαν και τον εξαφανισμένο ακόμα σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι, βρέθηκαν και αντικείμενά του.

Συγκεκριμένα το FBI ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο τα οποία ανήκαν στον Λόντρι, χωρίς ο επικεφαλής της υπηρεσίας στο γραφείο της Τάμπα να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το αν τα λείψανα που βρέθηκαν ανήκουν στον σύντροφο της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο.

«Τα αντικείμενα βρέθηκαν σε μια περιοχή που μέχρι πρόσφατα ήταν σκεπασμένη με νερό. Η σήμανση χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να ερευνήσει την περιοχή. Φαίνεται ότι θα είναι στην περιοχή για αρκετές ημέρες» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του FBI.

Τα λείψανα εντοπίστηκαν στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον Λόντρι, και συγκεκριμένα σε έναν βάλτο στον οποίο πιστεύεται ότι ζούσαν αρκετοί αλιγάτορες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονέων του Μπράιαν Λόντρι «αυτή είναι όντως η περιοχή για την οποία είχαμε ήδη ενημερώσει τις αρχές στις 17 Σεπτεμβρίου ότι μπορεί να βρίσκεται εκεί ο Μπράιαν».

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Γκάμπι Πετίτο έπεσε θύμα στραγγαλισμού με τη χρήση «ανθρώπινης δύναμης» όπως εξήγησε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας η οποία είχε θεαθεί για τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου.

Οι αρχές έχουν ονοματίσει τον Μπράιαν Λόντρι ως «άτομο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση χωρίς για την ώρα να έχουν ασκήσει σε βάρος του δίωξη για δολοφονία καθώς το μοναδικό ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από το FBI αφορά το αδίκημα της απάτης καθώς ο Λόντρι κατηγορείται ότι έκανε χρήση της πιστωτικής κάρτας της Γκάμπι Πετίτο μετά την εξαφάνισή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δίκη για βιτριόλι: Στο Δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ώρα του Εισαγγελέα για την Έφη