ΚΟΣΜΟΣ

Ο εκρηκτικός Άλεκ Μπάλντουιν: Οι συλλήψεις, η συγνώμη στην κόρη του και ο θανάσιμος πυροβολισμός

Ο εκρηκτικός Άλεκ Μπάλντουιν: Οι συλλήψεις, η συγνώμη στην κόρη του και ο θανάσιμος πυροβολισμός
AP Photo/Julie Jacobson, File

Άλεκ Μπάλντουιν: Για άλλη μια φορά ο ηθοποιός φαίνεται πως θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί.

Τραγική κατάληξη είχε το γύρισμα μιας σκηνής της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν στη Σάντα Φε των ΗΠΑ, όταν ένα όπλο-ρέπλικα που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα.

H άτυχη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10) χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 63χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες καθώς η υπόθεση ακόμα ερευνάται.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς ο εκρηκτικός του χαρακτήρας έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές.

Το 1995 ο Αμερικάνος ηθοποίος είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, καθώς επιτέθηκε σε φωτογράφο που τραβούσε την τότε σύζυγό του Kim Basinger αλλά και την τρίχρονη κόρη του.

Το 2007, ζήτησε δημόσια συγνώμη όταν ένα ηχητικό μήνυμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά το οποίο χαρακτήριζε την κόρη του «αγενή, και απερίσκεπτο γουρούνι» επειδή δεν είχε απαντήσει στην κλήση του.

Τον Δεκέμβριο του 2011 κατά τη διάρκεια επιβίβασής του σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αεροσυνοδός του ζήτησε να απενεργοποιήσει το κινητό του. Εκείνος αρνήθηκε και καυγάδισε με την αεροσυνοδό και στο τέλος τού ζητήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο.

Τρία χρόνια μετά, ο Άλεκ Μπάλντουιν «πιάστηκε» να οδηγεί ανάποδα με το ποδήλατό του στην 5η Λεωφόρο. Ο ηθοποιός έχασε τη ψυχραιμία του και έβρισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν τον αναγνώρισαν και συνελήφθη, ενώ δεν είχε ταυτότητα πάνω του.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο 63χρονος -σήμερα- ηθοποιός, έπαιξε ξύλο για μία θέση πάρκινγκ και στη συνέχεια συνελήφθη. Ο διάσημος ηθοποιός «επιτέθηκε σε κάποιον για μια θέση στάθμευσης την οποία εποφθαλμιούσαν και οι δύο», είχε δηλώσει τότε η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, Σοφία Μέισον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)