ΚΟΣΜΟΣ

Mπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 59α γενέθλιά του με τη νέα του αγαπημένη

Ο Μπραντ Πιτ
Ο Μπραντ Πιτ
ΑΡ

Ο Μπραντ Πιτ εθεάθη να γιορτάζει τα 59α γενέθλιά του με τη νέα του αγαπημένη, Ινές ντε Ραμόν σε ένα λαμπερό πάρτι στο Χόλιγουντ το Σάββατο (17/12)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει απο ένα αυτοκίνητο με την 29χρονη νέα του αγαπημένη και το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο το βράδυ του Σαββάτου, (18/12) ανήμερα των γενεθλίων του Χολιγουντιανού σταρ. Ο Μπραντ φαινόταν άνετος και χαλαρός δίπλα στην Ινές, καθώς το ζευγάρι μοιράστηκε ένα αστείο λίγο πριν εμφανιστεί ο Μπραντ Πιτ να κουβαλάει πακέτα με δώρα.

Η Ινές ντε Ραμόν είχε δώσει το παρών στο πλευρό του Μπραντ Πιτ σε μια συναυλία του Μπόνο τον περασμένο μήνα. Οι δυό τους είχαν παει μαζί και στο after πάρτι του LA για τη νέα του ταινία Babylon την Πέμπτη (15/12) Το ζευγάρι συναναστρεφόταν με καλεσμένους, «περιστασιακά» ενώ είχαν περάσει τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο, αναφέρει το People.

Ο 59χρονος Μπραντ και η κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ινές φαίνεται ότι βγαίνουν «εδώ και μερικούς μήνες» με πηγές προσκείμενες στο ζεύγος να αναφέρουν: «Ο Μπραντ αγαπά πολύ την Ινές. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Είναι πολύ καλή. Η Ινές είναι χαριτωμένη, διασκεδαστική και δραστήρια. Έχει μεγάλη προσωπικότητα. Ο Μπραντ απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί της»

Ο Μπραντ και η Ινές εθεάθησαν να φτάνουν σε μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες στις 13 Νοεμβρίου. Ο Μπραντ φαινόταν να κρατά τα χέρια της και να την τραβάει κοντά του, καθώς οι δυο τους συνομιλούσαν έξω από το Orpheum Theatre με διάσημους φίλους τους, όπως η Σίντι Κρόφορντ τον σύζυγό της Ράντι Γκέρμπερ, τον Σον Πεν και τη Βίβι Νέβο.

Ο εργένης πλέον Μπραντ έχει συνδεθεί ρομαντικά με πολλές γυναίκες μετά το ταραχώδες διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά συνήθως δεν προχωράει σε δημόσιες εκδηλώσεις στοργής. Ο Μπραντ και η Ινές όχι μόνο έχουν σχέση, αλλά πηγές λένε στην DailyMail.com ότι είναι μέλος της ομάδας του.

Η Ινές είχε παντρευτεί τον Πολ Γουέσλι σε μια ήσυχη τελετή το 2019. Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι χώρισαν και ζουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες. «Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από πέντε μήνες. Ζητάνε προστασία της ιδιωτικότητάς τους αυτή τη στιγμή», είπε ο εκπρόσωπος.

Η Ινές είναι από το Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Σύμφωνα με το LinkedIn της, από το 2020 είναι επικεφαλής χονδρικής στην Anita Ko Jewelry, η οποία έχει διάσημους πελάτες, όπως η Kόρντει Καρντάσιαν.

Τον Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησαν φήμες για μια ρομαντική σχέση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του μοντέλου Έμιλι Ραταικόφσκι. «Περνούν πολύ χρόνο μαζί», είπαν πηγές στο People εκείνη την εποχή. «Οι φίλοι δεν είναι σίγουροι αν είναι σοβαρό. Δεν φαίνεται να «βαίνουν ραντεβού» επίσημα». Αλλά έκτοτε το μοντέλο φέρεται να βγαίνει με τον Πιτ Ντέιβιντσον