ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν έπρεπε να έχω δει τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε στη βιογραφία του ότι έκανε «λάθος» που είδε τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ με τον συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά Suits 

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι ήταν «λάθος» που είδε τις σεξουαλικές σκηνές της Μέγκαν στη σειρά Suits όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά. Στη νέα του βιογραφία-βόμβα με τίτλο «Spare» που κυκλοφόρησε απο λάθος χθες νωρίτερα στην Ισπανία, ο δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι έκανε αναζήτηση στο Google για τις ερωτικές σκηνές της κοπέλας του και μετάνιωσε γι'αυτό.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2016, όταν η Μέγκαν πρωταγωνιστούσε ακόμη στο επιτυχημένο νομικό δράμα των ΗΠΑ. Τις πρώτες μέρες της σχέσης τους, ο Χάρι είπε ότι έκανε το «λάθος» να ψάξει τις σεξουαλικές σκηνές της Μέγκαν στο διαδίκτυο και αστειεύτηκε ότι έπρεπε να κάνει «θεραπεία με ηλεκτροσόκ» για να βγάλει τις εικόνες από τον εγκέφαλό του.

Στο νομικό δράμα, που προβλήθηκε για εννέα σεζόν μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε ένας άνδρα που εγκατέλειψε το κολέγιο και βρέθηκε να εργάζεται σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία της Νέας Υόρκης. Η Δούκισσα του Σάσεξ, ενσάρκωσε την αγαπημένη του Ρέιτσελ Ζέιν και στα απομνημονεύματά του, ο σύζυγός της εξέφρασε τη δυσφορία του που είδε τις «ακατάλληλες» σκηνές.

Έγραψε: «Είχα δει εκείνη και έναν συμπρωταγωνιστή της σε περιπτύξεις σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα συνεδριάσεων. «Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα ζωντανά». Η σκηνή στην οποία φαίνεται να αναφέρεται ο δούκας λαμβάνει χώρα στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, όπου ο χαρακτήρας της Mέγκαν η Ρέιτσελ, αναγνωρίζει τα συναισθήματά της για τον Mάικ Ρος τον οποίο υποδύεται ο Πάτρικ Άνταμς

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι δεν φαίνεται να είναι ο μόνος που βρήκε τη σκηνή ανατριχιαστική. Κατά την προώθηση της δεύτερης σεζόν της σειράς το 2012, η ​​Mέγκαν και ο συμπρωταγωνιστής της ρωτήθηκαν για τις πιο αμήχανες στιγμές τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Το σεξ στην αίθουσα αρχείων ήταν περίεργο», είπε ο Άνταμς. «Ναι, ήταν λίγο περίεργο». Στη συνέχεια η Μέγκαν πρόσθεσε: «Φυσικά ήταν περίεργο!»

Σε άλλο σημείο της βιογραφίας του, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του «επιτέθηκε» αφού αποκάλεσε τη Μέγκαν «αγενή» και «δύσκολη». Ο Δούκας του Σάσεξ περιέγραψε μια διαμάχη που έληξε με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να τον αρπάζει από το κολάρο και να τον πετάει στο πάτωμα, σπάζοντας ένα μπολ σκύλου με την πλάτη του. Ο Ουίλιαμ τότε φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιτέθηκε στον μικρότερο αδερφό του, τον οποίο αποκαλεί «Χάρολντ».

Η διαμάχη φέρεται να ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού του στο Λονδίνο, στο Nottingham Cottage, στους χώρους του παλατιού του Κένσινγκτον το 2019 - λίγο πριν από το περίφημο Megxit. Λέγεται ότι ο Ουίλιαμ χαρακτήρισε τη Μέγκαν «δύσκολη» και «αγενή» και επέμεινε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τον μικρότερο αδερφό του.

Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδερφό του ότι «παπαγαλίζει την αφήγηση του Τύπου» για τη σύζυγό του πριν αρχίσουν να φωνάζουν, υποστηρίζει το βιβλίο. Λέει ότι έδωσε στον Πρίγκιπα της Ουαλίας ένα ποτήρι νερό και είπε στον αδερφό του ότι δεν μπορούσε να του μιλήσει ενώ ήταν θυμωμένος.