ΚΟΣΜΟΣ

Πικέ: Ανέβασε φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του και «τρέλανε» τη Σακίρα

H Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα
H Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα
ΑΡ

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα, μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους. Νεό επεισόδιο στο σίριαλ, η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο διάσημος ποδοσφαιριστής, με τη νέα του αγαπημένη...επισημοποιώντας ουσιαστικά τον έρωτά τους.

Ο Ζεράρ Πικέ έγραψε χθες νέο κεφάλαιο στον ταραχώδη χωρισμό του από τη Σακίρα, καθώς «επισημοποίησε» στο Instagram τον έρωτά του με τη νέα του σύντροφο, την 23χρονη καλλονή, Κλάρα Κία Μαρτί. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χώρισε από την Κολομβιανή τραγουδίστρια, τον Ιούνιο του 2022 μετά από 12 χρόνια σχέσης, μέσα σε ένα όργιο φημολογίας οτι την απατούσε, «ανέβασε» ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.

Η πολυσυζητημένη «σέλφι» συγκέντρωσε γρήγορα περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes και οι «κακές γλώσσες» λένε οτι η Σακίρα που πλέον δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο ετοιμάζει ήδη την απάντησή της.

Όλα δείχνουν ότι ο Πικέ αποφάσισε να μεταφέρει το ειδύλλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα, όπου η ποπ σταρ τον κατακρίνει για την επιλογή του και «στολίζει» το ερωτευμένο ζευγάρι.

Το κομμάτι βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων τσαρτ του Spotify. Το νέο επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ έρχεται μετά τις αναφορές οτι η Σακίρα είναι θυμωμένη και με την πρώην πεθερά της και άρχισε να κατασκευάζει τοίχο ανάμεσα στα σπίτια τους, μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ.

Το επεισόδιο με τη μαρμελάδα

Η τραγουδίστρια φέρεται να συνειδητοποίησε ότι ο πρώην φίλος της ήταν άπιστος όταν ανακάλυψε ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα είχε φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι. Σύμφωνα με το ShowNews Today, η ποπ σταρ ήξερε ότι στον Πικέ όπως επίσης και στους δύο γιούς τους Σάσα και Μίλαν δεν αρέσει η μαρμελάδα και έτσι υποψιάστηκε ότι κάποιος άλλος είχε μείνει στο σπίτι τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην...επίμαχη μαρμελάδα σε ένα μουσικό βίντεο για το single της «Te Felicito» τον Απρίλιο, το οποίο περιείχε ένα στιγμιότυπο με το κεφάλι του συνεργάτη της Rauw Alejandro μέσα σε ένα ανοιχτό ψυγείο.

Η Σακίρα έστησε επίσης μια τρομακτική κούκλα μάγισσας σε πραγματικό μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Ισπανία, η οποία φέρεται να κοιτάζει προς τη μεριά της πρώην πεθεράς της. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν επίσης ότι άκουσαν τη Σακίρα να «ακούει σε τρομερή ένταση το τραγούδι» που απευθύνεται στον Πικέ και τη νέα του κοπέλα.

Η πληγωμένη όπως όλα δείχνουν σταρ τραγουδάει μεταξύ άλλων: «Αξίζω όσο δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo (...) ένα Rolex με ένα Casio». Δεν παραλείπει επίσης να αναφερθει και στην πρώην πεθερά της με ένα στίχο που λέει «Με άφησες με την πεθερά μου γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στο Δημόσιο...»

Η σχέση μεταξύ της Σακίρα και της Montserrat Bernabéu, μητέρας του Πικέ φέρεται να έχει χαλάσει ανεπανόρθωτα, καθώς εκείνη υποδέχτηκε πρόθυμα το νέο ειδύλλιο του γιου της. Πρίν απο λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα στιγμιότυπο με την πρώην πεθερά της να κάνει δημόσια νεύμα στη Σακίρα να σωπάσει.