ΚΟΣΜΟΣ

Πικέ: Έδειξε δημόσια την αγάπη του στη νέα του αγαπημένη - Το τρυφερό στιγμιότυπο

Ο Πικέ με την Κλάρα Κία
Ο Πικέ με την Κλάρα Κία

Ο Zεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία έδειξαν δημόσια τη στοργή τους στο χώρο VIP ενός γηπέδου, όπου παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα

Ο «σεισμός» που έχει προκαλέσει ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα και η νέα σχέση που έχει ξεκινήσει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με την Κλάρα Κία έχει πλέον μόνιμη θέση στα σκανδαλοθηρικά έντυπα του πλανήτη.

Η δημόσια αντιπαράθεση των δύο «πρώην» αποτελεί εδώ και καιρό πρωτοσέλιδο με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να μη διστάζει να ρίξει τα βέλη της στον «πρώην» της και τη νέα του αγαπημένη και το ζευγάρι να απαντάει με δημόσιες επιδείξεις αγάπης και τρυφερότητας.

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτησή του Πικέ στο Instagram, με την 23χρονη σύντροφό του, ο άσος των γηπέδων έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.
«Αυτή τη φορά, εθεάθησαν ξανά μαζί δημόσια σε αγώνα της FC Andorra. Σαν να ήταν μόνο δύο ακόμη οπαδοί, και οι δύο παρακολούθησαν με λεπτομέρεια τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα σε από ένα από τα κουτιά VIP του γηπέδου» έγραψε η ισπανική La Marca.

To πολυσυζητημένο φιλί του ζεύγους στον αγώνα

«Φαίνεται ότι ο Πικέ δεν επηρεάζεται καθόλου από την πρώην σύντροφό του καθώς δείχνει την αγάπη του με την Κλάρα Kία όπου κι αν πάει» σχολίασε η εφημερίδα. Και ενώ κουβέντιαζαν και παρακολουθούσαν τον αγώνα ανάμεσα στην Ανδόρα και την Μπανταλόνα, στον οποίο η ομάδα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0, δεν δίστασαν να φιληθούν σε περισσότερες από μία περιπτώσεις και να δείξουν πόσο καλά πάει η σχέση τους.

Οι «κακές γλώσσες» σχολίασαν με χιούμορ πως... ρίχνουν λάδι στη φωτιά, προκαλώντας τη νέα, οργισμένη απάντηση της Σακίρα. Το τραγούδι της με τον Αργεντίνο DJ Bizarrap, στο οποίο η Κολομβιανή τραγουδίστρια εξαπολύει απευθείας βολές στον πρώην της και τη νέα του, εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση.

Μετά το «τσουνάμι» που ακολούθησε άλλωστε, ο Πικέ και η Κλάρα Κία επισημοποίησαν τη σχέση τους δημόσια, ενώ η Σακίρα συνέχισε να ασχολείται με τον Πικέ, ακόμη και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στις 14 Φεβρουαρίου, η εκρηκτική καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε με νόημα «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου»...