ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν Μακάν: Οι γονείς της Πολωνής αρνούνται το τεστ DNA - «Θέλει να γίνει διάσημη»

Μαντλίν Μακάν: Οι γονείς της Πολωνής αρνούνται το τεστ DNA - «Θέλει να γίνει διάσημη»

Οι γονείς της Πολωνής που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν Μακάν αρνούνται το τεστ DNA και θεωρούν ότι η κόρη τους τα κάνει αυτά για να γίνει διάσημη

Στην επικαιρότητα και πάλι η πολύκροτη υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, του κοριτσιού από τη Βρετανία που χάθηκε στην Πορτογαλία το 2007. Μια Πολωνή, η Τζούλια Βέντελ ισχυρίζεται ότι εκείνη είναι το μικρό κορίτσι που χάθηκε τότε.

Από εκείνη την ημέρα αυτής της αποκάλυψης έχει προκληθεί σάλος με διάφορα δημοσιεύματα να βγαίνουν στο φως σχετικά με την ίδια.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν αποδέχθηκαν την πρόταση της Πολωνής να υποβληθούν σε τεστ DNA, ενώ από την άλλη αστυνομικές πηγές της Πολωνίας μιλώντας στο Πολωνικό μέσο Gazeta ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο η Βέντελ να είναι όντως η Μαντλίν Μακάν.

Οι γονείς της Πολωνής με ανακοίνωση τους διέψευσαν τους ισχυρισμούς της κόρης τους. Όπως αναφέρει η New York Post η οικογένεια της Βέντελ αρνείται να κάνει τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί η γενετική τους συγγένεια. Η μητέρας της Τζούλιας είπε στην Post πως μπορεί να αποδείξει πως η Τζούλια είναι η κόρη της μέσω φωτογραφιών και πιστοποιητικού γέννησης.

«Είναι εμφανές στην οικογένειά μας πως η Τζούλια είναι η κόρη, η εγγονή, η αδελφή, η ανιψιά, η ξαδέλφη και η θετή κόρη μας» είπαν σε ανακοίνωσή τους. «Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες» ανέφεραν.

Εκτός αυτών οι γονείς της Βέντελ ισχυρίζονται ότι η Τζούλια κάνει όλα αυτά γιατί πάντα ήθελε να γίνει διάσημη και να αποκτήσει κοινό στο διαδίκτυο.