ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: «Απογοητεύτηκε όταν είδε πόσο λίγα λεφτά έχει ο Χάρι» - Νέες αποκαλύψεις

Μέγκαν Μαρκλ: «Απογοητεύτηκε όταν είδε πόσο λίγα λεφτά έχει ο Χάρι» - Νέες αποκαλύψεις
Associated Press

Ο συγγραφέας για βασιλικά θέματα Τομ Μπάουερ σε νέο του άρθρο ανέφερε ότι η δούκισσα του Σάσσεξ είναι εμμονική με τα χρήματα. «Θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλες Cadillac και ιδιωτικά τζετ» τόνισε. 

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» για τη δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, βγήκαν στο φως από τον συγγραφέα για βασιλικά θέματα Τομ Μπάουερ.

Ο ειδικός σε άρθρο του στη Daily Mail αναφέρθηκε στη σχέση της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι καθώς και στην πλουσιοπάροχη ζωή που ήθελε να έχει. Όπως έγραψε, η Μέγκαν εξεπλάγη και απογοητεύτηκε ότι συνειδητοποίησε ότι ο Χάρι «είχε πολύ λίγα χρήματα».

Μάλιστα, τόνισε ότι η δούκισσα είχε «εμμονή με τα χρήματα», ενώ υπογράμμισε τις λανθασμένες αντιλήψεις της για τη βασιλική οικογένεια.

«Η μεγάλη της έκπληξη και απογοήτευση ήταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε πολύ λίγα χρήματα. Είχε φανταστεί ότι θα είχε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και τώρα πρέπει η ίδια να επανορθώσει» δήλωσε ο Μπάουερ και πρόσθεσε: «Θέλει να κυκλοφορεί με μεγάλες Cadillac, και ιδιωτικά τζετ κατ’ εντολή. Αυτή τη στιγμή πρέπει να “παλεύει” για τέτοια πράγματα».

Ανέφερε, επίσης, ότι η παρουσία του ζευγαριού στη στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι πολύ πιθανό «να καταστρέψει» την τελετή και να «επισκιάσει» τον βασιλιά Κάρολο.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Αν τελικά ο Χάρι και η σύζυγός του αποφασίσουν να παρευρεθούν στην τελετή αυτό θα το κάνουν ως μη εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, ο Χάρι δεν θα αναλάβει κανέναν ιδιαίτερο ρόλο στην εκδήλωση και δεν θα επιτραπεί σε αυτόν και τη Μέγκαν να εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.