ΚΟΣΜΟΣ

Στόρμι Ντάνιελς: «Θα χορέψω στο δρόμο όταν μπει φυλακή ο Τραμπ»

H Στόρμι Ντάνιελς
H Στόρμι Ντάνιελς
Α.Ρ

Η πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών Στόρμι Ντάνιελς που φέρεται να χρηματίστηκε προεκλογικά για να μην αποκαλύψει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ είπε οτι θα «χορέψει στο δρόμο» αν ο πρώην πρόεδρος μπει στη φυλακή

Η σταρ ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς ανακοίνωσε ότι θα «χορέψει στο δρόμο» εάν ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταλήξει στη φυλακή, αντιδρώντας στην πολύκροτη υπόθεση που εξετάζεται αυτές τις μέρες από την αμερικανική δικαιοσύνη.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αναμένει να συλληφθεί στη Νέα Υόρκη, μετά απο κατηγορίες οτι πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια για να μείνει σιωπηλή πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Αρκετοί υποστηρικτές του Τραμπ έχουν επικρίνει τη Ντάνιελς από τότε που το όνομά της έχει επιστρέψει στις πρώτες σελίδες, με την ηθοποιό να απαντά πολλές φορές.

Ένας χρήστης με το όνομα Intgalactic Gurl έγραψε στο Twitter: «Μια αποκρουστική εκφυλισμένη ιερόδουλη δέχεται χρήματα για να πλαισιώσει έναν αθώο άνδρα! Καλή τύχη όταν περπατάς στους δρόμους μετά από αυτό!». Ο Τραμπ πρόσθεσε «θα εκλεγεί με μεγάλη επιτυχία το 2024!»

Ο Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο στο δίκτυό του Truth Social, αναφερόμενος στη σχετική έρευνα. «Είτε πρόκειται για την επιδρομή του Μαρ-α-Λάγκο, είτε για την απρόσκοπτη φάρσα της επιτροπής, για το τέλειο τηλεφώνημα στη Τζόρτζια - ήταν απολύτως τέλειο - είτε για την πλοκή του εκβιασμού της αλογόμορφης Ντάνιελς, είναι όλοι άρρωστοι»

«Και είναι fake news. Οι εχθροί μας θέλουν απεγνωσμένα να μας σταματήσουν γιατί ξέρουν ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους σταματήσουμε. Και το ξέρουν, πολύ έντονα. Και κοιτάζουν τις κάλπες όπου, όχι εγώ, αλλά εμείς, είμαστε τόσο ψηλά. Δεν μπορούν καν να το πιστέψου ». Μετά την ήττα από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020, ο Τραμπ έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στα μέσα Νοεμβρίου. Για μήνες, όλες οι προκριματικές δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι ο Τραμπ προηγείται σταθερά.

Ο μέσος όρος δημοσκοπήσεων του Real Clear Politics ανέρχεται στο 43,9% έναντι του 29 % του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις και ορισμένες δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν να κερδίζει από τότε που το νομικό του δράμα είναι ξανά στην επικαιρότητα.