ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: «Tα παιδιά μου λατρεύουν τον Μπεν Άφλεκ, είναι ένας υπέροχος πατέρας»

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
Α.Ρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει παρά καλά λόγια να πει για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ που ανέλαβε τον ρόλο του πατριού για τα δύο της παιδιά 

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξομολογήθηκε ότι τα παιδιά της «αγαπούν» και «εκτιμούν» τον πατριό τους Μπεν Άφλεκ: «Είναι ένας υπέροχος πατέρας» πρόσθεσε, μιλώντας για μία ακόμη φορά με τα καλύτερα λόγια. «Είναι ένας υπέροχος, υπέροχος πατέρας. Και μια πατρική φιγούρα για τον [Mαξ και την Eμ] επίσης, γιατί έχει τα δικά του τρία όμορφα παιδιά, και μετά έχει και εμάς», είπε.

Ενώ μιλούσε στη δημοσιογράφο Χόντα Κοτμπ στο Today, η, 53χρονη Λόπεζ ενθουσιάστηκε με τον αγαπημένο της και το ρόλο που εκπροσωπεί για τα παιδιά της. «Είναι φανταστικός. Πραγματικά ανταποκρίνεται στην πρόκληση του τι είναι αυτό και τι σημαίνει», συνέχισε για τον Άφλεκ. «Και τον αγαπούν. Τον αγαπούν. Και τον εκτιμούν, όπως και εγώ».

Η Λόπεζ έχει τα δίδυμα Μαξ και Έμ, 15 ετών, με τον Μαρκ Άντονι, 54 ετών, ενώ ο Άφλεκ είναι πατέρας τριών παιδιών, του Σάμουελ, 11, της Σεραφίνα, 14 ετών και της Βάιολετ, 17 ετών, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η JLo μίλησε επίσης για το τι σημαίνει να είσαι γονιός εφήβων και να τους βλέπει να μεγαλώνουν με «διαφορετικό τρόπο» από εκείνη.«Γίνονται ενήλικες. Προκαλούν τα πάντα στη ζωή. Και αυτά τα παιδιά έχουν τόσες πολλές πληροφορίες - πολύ περισσότερες από όσες είχαμε εμείς - έτσι σκέφτονται και μιλούν για τη ζωή με διαφορετικό τρόπο από ό,τι εγώ όταν ήμουν 15 ετών ή 16 ετών», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Αφού η Kοτμπ δήλωσε ότιη ίδια και η Λόπεζ «ακολούθησαν τους κανόνες» μεγαλώνοντας, η Λόπεζ συμφώνησε, προσθέτοντας: «Ναι! Και αυτά δεν το κάνουν!» «Προκαλούν και εξετάζουν τα πάντα, κάτι που είναι υπέροχο για τον κόσμο μας. Νιώθω ότι θα αλλάξουν τον κόσμο, ειλικρινά. Και θα τον κάνουν πολύ καλύτερο από εμάς", πρόσθεσε η σταρ της ταινίας Hustlers.