ΚΟΣΜΟΣ

Λίλι Κόλινς: Έκλεψαν τη βέρα της από ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ - Απαρηγόρητη η «Emily in Paris»

H Λίλι Κόλινς
H Λίλι Κόλινς
Α.Ρ

Μία κινηματογραφική ληστεία αποκάλυψε το περιοδικό People. Θύμα της η γνωστή ηθοποιός Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris»

Διαρρήκτες έκλεψαν το δαχτυλίδι αρραβώνων και τη βέρα της Λίλι Κόλινς, όπως επίσης και άλλα υπάρχοντά της από ένα ξενοδοχείο του Δυτικού Χόλιγουντ στις 6 Μαΐουμ, ανακοίνωσε η αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Το Τμήμα του Σερίφη του Λος Άντζελες επιβεβαιώνει στο PEOPLE ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση διάρρηξης στο Edition Hotel στη λεωφόρο Sunset Boulevard μετά την κλοπή των αντικειμένων μιας διασημότητας από μία ασφαλή θυρίδα.

Η ηθοποιός του «Emily in Paris» έμενε στο ξενοδοχείο όταν πήγε στο σπα και κλείδωσε τα υπάρχοντά της, λένε πηγές στο PEOPLE. Όταν επέστρεψε, τα δαχτυλίδια και άλλα υπάρχοντά της είχαν «κάνει φτερά». Δεν υπήρξαν στοιχεία για παραβίαση της εισόδου και η αστυνομία εξετάζει το υλικό ασφαλείας για να προσπαθήσει να εντοπίσει τυχόν στοιχεία, λένε πηγές. Η αξία των αντικειμένων που έχουν κλαπεί υπολογίζεται σε «πάνω από 10.000 δολάρια». Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Η 34χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Τσάρλι ΜακΝτάουελ στο Instagram τον Οκτώβριο του 2020, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες τους και ένα κοντινό πλάνο από το δαχτυλίδι της: ένα υπέροχο κόσμημα με ένα μεγάλο ροζ διαμάντι.

«Περίμενα όλη μου τη ζωή για σένα και ανυπομονώ να περάσουμε τη ζωή μας μαζί...» έγραψε η Κόλινς στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια και μετά την πρόταση που της έκανε ο αγαπημένος της στη διάρκεια ενός road trip.

Ο ΜακΝτάουελ, γιος της ηθοποιού Mέρι Στινμπεργκεν και του ηθοποιού Μάλκολμ ΜακΝτάουελ, μοιράστηκε επίσης τα συναρπαστικά νέα στη δική του σελίδα στο Instagram μαζί με μια χαμογελαστή φωτογραφία της νέας του αρραβωνιαστικιάς να επιδεικνύει το δαχτυλίδι της: «Σε μια εποχή αβεβαιότητας και σκότους φώτισες τη ζωή μου. Θα αγαπώ για πάντα την περιπέτειά μου μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Έλαβε πολλά συγχαρητήρια από τους διασημότερους followers του, ανάμεσά τους τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Irene Neuwirth, η οποία σχολίασε τη φωτογραφία του με μια σειρά από emoji με κόκκινη καρδιά.

Ο σκηνοθέτης απάντησε: «Σας ευχαριστώ που φτιάξατε το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ». Η Κόλινς φώναξε επίσης προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου για το πιο εκπληκτικό, τέλειο δαχτυλίδι. Κόβει την ανάσα»

Ένας εκπρόσωπος της Irene Neuwirth επιβεβαίωσε ότι το δαχτυλίδι είναι «μοναδικό». Η Neuwirth ευχαρίστησε τον ΜακΝτάουελ στο Instagram που της εμπιστεύτηκε το έργο και αποκάλεσε την Κόλινς την «τέλεια μούσα».