ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: «Ξεσάλωσε» σε συναυλία στο Μεξικό λίγο πριν από το ραντεβού του με τον Μακρόν - Βίντεο

O Έλον Μασκ
O Έλον Μασκ
Α.Ρ

Ο Ελον Μασκ αφού τα «έδωσε όλα» σε μία συναυλία στο Μεξικό, κοιμήθηκε στο Tesla αυτοκίνητό του και στη συνέχεια συνάντησε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Οι χορευτικές κινήσεις του λίγο πριν το μέγαρο των Ηλυσίων, έκαναν το γύρο του κόσμου και έγιναν viral

O «Mr Τesla» Έλον Μασκ παραδέχθηκε στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, μόλις τον συνάντησε στο Ελιζέ ότι κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο προτού βρεθούν τετ α τετ για να μιλήσουν για...μπίζνες. Αξύριστος, με τις καουμπόικες μπότες του, αλλά φορώντας κοστούμι και γραβάτα, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εμφανίστηκε χθες χαμογελαστός στη συνάντηση που είχε με το Γάλλο ηγέτη στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Λίγες ώρες προτού μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Μασκ εθεάθη να ξεσαλώνει στην πίστα ενός πολυτελούς θέρετρου στο «Cabo San Lucas» του Μεξικού, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph». Ο επιχειρηματίας παρακολούθησε τη συναυλία του Βοσνιογερμανού DJ Μλάντεν Σόλομουν στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο «Exposition Park» οπου έδωσαν το παρών περίπου δέκα χιλιάδες άτομα.

Ο Νοτιοαφρικανός «Μίδας» πρόλαβε πάντως να αλλάξει ρούχα πριν περάσει την πύλη των Ηλυσίων, έβγαλε το τζιν με το t- shirt που φορούσε στη συναυλία και ντύθηκε ανάλογα με την περίσταση. Φόρεσε κοστούμι και γραβάτα, δεν αποχωρίστηκε ωστόσο τις καουμπόικες μπότες του.

Μετά τη 45λεπτη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Μακρόν, ο Μασκ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Tesla θα κάνει «σημαντικές επενδύσεις» στη Γαλλία στο μέλλον, χωρίς όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα. «Καμία ανακοίνωση σήμερα, αλλά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον πρόεδρο Μακρόν και τη γαλλική κυβέρνηση και το πόσο φιλόξενοι είναι οι Γάλλοι », είπε στους δημοσιογράφους.

«Μιλήσαμε για τη σημαντική πρόοδο της Γαλλίας στους τομείς των ηλεκτρικών οχημάτων και της ενέργειας. Μιλήσαμε επίσης για την ψηφιακή τεχνολογία. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε μαζί» σχολίασε απο την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ παραδέχεται ότι κοιμάται σε περίεργες τοποθεσίες. Στο παρελθόν είχε πει ότι είχε κοιμηθεί «στρωματσάδα» σε εργοστάσια της Tesla για να δείξει ότι δούλευε σκληρά αντί να κάνει διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό, αλλά και στον καναπέ των γραφείων του κολοσσού στο Σαν Φρανσίσκο.