ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Η εμφάνιση έκπληξη στο στο Γκραν Πρι της Formula 1

Η πριγκίπισσα Σαρλέν και ο Αλβέρτος του Μονακό
Η πριγκίπισσα Σαρλέν και ο Αλβέρτος του Μονακό
ΑΡ

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο  στο Γκραν Πρι της Formula 1 του Μονακό και εντυπωσίασε με το ανανεωμένο της look

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο στο Γκραν Πρι της Formula 1 του Μονακό, διαλύοντας τις φήμες περί διαζυγίου που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Η πριγκίπισσα επέλεξε ένα σκούρο μπλε αμάνικο φόρεμα του ελβετικού οίκου AKRIS με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια καιέκανε την έκπληξη με τη νέα της κόμμωση, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια, με σκούρα καστανή απόχρωση στα μαλλιά της.

Ο Μαξ Φερστάπεν σημείωσε την τέταρτη νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα και η πριγκίπισσα του Μονακό ανέβηκε στο πόντιουμ και απένειμε το τρόπαιο στον Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin ο οποίος τερμάτισε δεύτερος. Ο σύζυγός της Αλβέρτος βράβευσε τον Μαξ Φερστάπεν για την νίκη του.

Η 45χρονη πριγκίπισσα η οποία είναι επίσης πρώην Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, συνόδευσε το μάξι φόρεμά της με περίτεχνα κοσμήματα, διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα πολυτελές βραχιόλι, ενώ εμφανίστηκε στη λαμπερή εκδήλωση δίπλα στον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο Β'.

Εκείνο που συζητήθηκε ωστόσο πιο πολύ ήταν το νέο look στα μαλλιά της, καθώς σε μία τολμηρή κίνηση αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της, τα πλούσια, λαμπερά ξανθά μαλλιά της και λάνσαρε ένα κοντό, μοντέρνο κούρεμα σε καστανούς τόνους.

Στο 80ο ετήσιο Grand Prix του Μονακό, έδωσαν το παρών και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανάμεσά τους η Σαρλότ Κασιράγκι, ο Λουί Ντουκρουέ και ο Πιερ Κασιράγκι, όπως επίσης και πολλές διασημότητες όπως η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς με τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας και οι Ορλάντο Μπλουμ ,Τομ Χόλαντ και Τζέιμς Μάρσντεν.

Η έξοδος της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου ακολούθησε μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν παρευρέθηκαν στη δεξίωση που παρέθεσε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος την παραμονή της στέψης του, πριν την τελετή στέψης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου παρέστησαν επίσης.

Η εμφάνισή τους στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους και οι τρυφερές φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο, όταν το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες ότι ο γάμος του ζευγαριού κλυδωνίζεται.Ένα γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου - κάτι που το ζεύγος διέψευσε κατηγορηματικά.