ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Δεν βάζει ταμπέλα στη σχέση της με τον Τιμοτέ Σαλαμέ - Τα ραντεβού στο Λος Άντζελες

H Κάιλι Τζένερ
H Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ και ο Tιμοτέ Σαλαμέ βλέπονται αλλά το ειδύλλιό τους δεν είναι «σοβαρό» σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό Τύπο

Η Kάιλι Τζένερ και ο Tιμοτέ Σαλαμέ συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού, χωρίς επίσημο τίτλο στη σχέση τους. Σύμφωνα με το People, το μοντέλο και επιχειρηματίας που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Παρίσι και ο 27χρονος ηθοποιός του Dune βλέπουν ο ένας τον άλλον όταν βρίσκονται και οι δύο στο Λος Άντζελες.

«Η Kάιλι απολαμβάνει τα ραντεβού, αλλά ο κύριος στόχος της είναι να είναι μαμά», είπαν οικείοι της καλλονής, προσθέτοντας ότι η σχέση τους «δεν είναι σοβαρή». Το πρωί της Πέμπτης, το μαύρο φορτηγό Range Rover της δισεκατομμυριούχου εντοπίστηκε να φτάνει στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Απρίλιο, αφού ο λογαριασμός των διασημοτήτων DeuxMoi έγραψε για τη σχέση τους. Η σταρ του ριάλιτι, η οποία χώρισε από τον Τράβις Σκοτ ​​τον Δεκέμβριο, και ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός λέγεται ότι γνωρίστηκαν αφού και οι δύο παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο.

H Κάιλι ΤζένερΑΡ

Τον περασμένο μήνα το Us Weekly ανέφερε ότι ο Σαλαμέ και η Τζένερ επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν κάθε μέρα, είτε μιλάνε, είτε στέλνουν μηνύματα μέσω FaceTime. «Έχουν μια πολύ διασκεδαστική και ερωτική ανταλλαγή μεταξύ τους που κάνει την Κάιλι να χαμογελά», είπε μια πηγή στο δημοσίευμα.

Ένας μυημένος αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι η σχέση τους «δεν είναι σοβαρή», προσθέτοντας ότι η Τζένερ απολαμβάνει «να κάνει παρέα με τον Tιμοτέ και θα δει πού θα πάει όλο αυτό». «Είναι πραγματικά διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες σχέσεις της. Είναι νέο και συναρπαστικό για την Kάιλι και διασκεδάζει πολύ» πρόσθεσε.

Συναντήθηκαν επίσης πριν από εβδομάδες αφού ο ηθοποιός του «Beautiful Boy» παρακολούθησε ένα καλλιτεχνικό σόου στη Σάντα Μόνικα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στην DailyMail.com ότι ο Σαλαμέ έφυγε από την εκδήλωση και «κοιτούσε γύρω του με αγωνία» ενώ «έγραφε συνεχώς μηνύματα στο τηλέφωνό του».

Ο Τιμοτέ ΣαλαμέΑΡ

Στη συνέχεια, η Τζένερ εμφανίστηκε και εκείνος πήδηξε στο πίσω κάθισμα μαζί της και τσέκαραν την ασφάλεια πριν φύγουν. Οι δυο τους έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους για τον έρωτά τους και δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί δημόσια.

Η Kάιλι έχει δύο μικρά παιδιά με τον Τράβις- τη Στόρμι 5 ετών, και τον γιο Ερ, ενός έτους. Ο γιος τους ονομαζόταν στο παρελθόν Wolfe, αλλά το πρώην ζεύγος άλλαξε νόμιμα το όνομά του τον Ιανουάριο. Στα νομικά έγγραφα, το δίδυμο εξήγησε ότι «μετανιώνει για την αρχική επιλογή του ονόματος του Wolf Jacques Webster» και ότι το όνομα Ερ είναι «καλύτερο» για το μωρό τους.

Το ειδύλλιο της Kάιλι και του ράπερ ξεκίνησε το 2017 αφού συναντήθηκαν στο Coachella, όπου εμφανιζόταν ο ράπερ. Καλωσόρισαν την κόρη τους την 1η Φεβρουαρίου του 2018. Χώρισαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους τον Μάιο του 2021.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Kάιλι αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Tράβις περίμεναν το δεύτερο παιδί τους μαζί. Στις 6 Φεβρουαρίου του 2022, η Kάιλι χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιβεβαιώσει ότι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Συνοδευόταν από μια γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία με το μικροσκοπικό χέρι του νεογέννητου γιου της.