ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: Διευθυντής σχολείου έκανε σεξ στο γραφείο ενώ σε αυτό γίνονταν επεισόδια

Σάλος στη Βρετανία: Διευθυντής σχολείου έκανε σεξ στο γραφείο ενώ σε αυτό γίνονταν επεισόδια

Βρετανία: O 40χρονος Άνταμ Πράις παραδέχθηκε ότι στις 27 Ιανουαρίου 2020 ήταν με την συνάδελφό του στο γραφείο για 4 ολόκληρες ώρες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι διευθυντή σχολείου έκανε σεξ με καθηγήτρια για... 4 ώρες στο γραφείο του, την ώρα που στο σχολείο του επικρατούσε χάος μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Σύμφωνα με την Daily Mailτο συμβάν έλαβε χώρα πριν από τρία περίπου χρόνια αλλά έγινε γνωστό τώρα από την βρετανική εφημερίδα αφού ο Οργανισμός Ρύθμισης της Διδασκαλίας επέτρεψε στον 40χρονο Άνταμ Πράις, να συνεχίσει το επάγγελμά του παρά το ό,τι έγινε. Σημειώνεται ότι ο εκπαιδευτικός ήταν παντρεμένος.

Ο Πράις ήταν διευθυντής του Northern House School Academy Trust όταν συνέβη το περιστατικό στις 27/1/2020. Αυτός και η συνάδελφός του ήταν στο γραφείο του για 3 ώρες και 50 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων συνάδελφοι τους δέχθηκαν επίθεση από μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά ο Πράις παραδέχθηκε ότι την ημέρα εκείνη οι δυο τους ήταν μαζί στο γραφείο. Η επιτροπή γνωστοποίησε ότι την επίμαχη ημέρα υπήρξαν επιθέσεις κατά καθηγητών και ξέσπασαν τέσσερις καβγάδες με μαθητές του σχολείου.