ΚΟΣΜΟΣ

Tζόαν Κόλινς: Χαμός στο ίντερνετ με την 90χρονη σταρ που δεν γερνάει - «Τι δίαιτα βαμπίρ κάνει;»

H Τζόαν Κόλινς (δεξιά) «αειθαλής» στα 90 της
H Τζόαν Κόλινς (δεξιά) «αειθαλής» στα 90 της
ΑΡ

Η Τζόν Κόλινς εντυπωσίασε στα βραβεία Emmy 2024 στο Λος Άντζελες, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν τη νεανική της εμφάνιση στα 90 της χρόνια

Η 90χρονη Τζόαν Κόλινς ανέβηκε στη σκηνή στο πλευρό της ηθοποιού Ταράτζι Χένσον, καθώς οι δυο τους παρουσίασαν μία ενότητα των βραβείων Emmy για τη σειρά Outstanding Limited ή Anthology. Η ηθοποιός φόρεσε μια λαμπερή τουαλέτα, καθώς θάμπωσε το κοινό με ένα γαλάζιο φόρεμα διακοσμημένο με πούλιες το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ασορτί γάντια όπερας.

Ολοκλήρωσε το σύνολό της με αστραφτερά διαμαντένια κοσμήματα και ένα απαλό κλασικό κόκκινο κραγιόν. Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με την εμφάνισή της και έσπευσαν στο Twitter για να εκφράσουν τη δυσπιστία τους για την ηλικία της σταρ.

Κάποιος έγραψε: «Η Dame Τζόαν Κόλινς είναι 90 χρονών και εξακολουθεί να τα σπάει»! και ένας άλλος: «Θα ήθελα να μάθουν όλοι ότι η Τζόαν Κόλινς είναι κυριολεκτικά 90 ετών. Αυτή είναι ντίβα». Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω πώς η Τζόαν Κόλινς είναι 90 ετών. Βασίλισσα»

Ένας άλλος αστειεύτηκε: «Εντάξει τι είδους δίαιτα βαμπίρ ακολουθεί η Τζόαν Κόλινς; Το κορίτσι είναι 90!». «Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κανείς για τα φετινά #Emmy, αλλά νομίζω ότι τρεις λέξεις τα λένε όλα: Dame Τζόαν Κόλινς, μαζί σε ένα emoji κορώνας», ενώ ένας άλλος φαν της σχολίασε πως η ηθοποιός είναι σαν να μην έχει μεγαλώσει καθόλου από το 1979.

Η σταρ προσήλθε στα βραβεία συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της σύζυγο Πέρσι Γκίμπσον, καθώς η σταρ της «Δυναστείας» κοίταζε με θαυμασμό το άλλο της μισό, 58 ετών, καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί πριν από την τελετή. Ο Πέρσι, ο οποίος παντρεύτηκε την σταρ το 2002, εμφανίστηκε με ένα κομψό μαύρο σμόκιν.

Με καταγωγή από το Περού, ο Πέρσι είναι ένας διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ, γνωστός κυρίως για την παραγωγή του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Ο Πέρσι, ο οποίος είναι 31 χρόνια νεότερος από την Τζόαν Κόλινς, είναι ο πέμπτος σύζυγός της, μετά τους γάμους με τους Μάξγουελ Ριντ, Άντονι Νιούλι, Ρον Κας και Πίτερ Χολμ.

«Φροντίζει τα πάντα», είπε η Τζόαν στο περιοδικό Saga, μιλώντας για τον Γκίμπσον. «Φροντίζει τα παιδιά μου και όλα τα οικονομικά μας. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι ένας υπέροχος γάμος, μια υπέροχη σχέση ».

Η θρυλική ηθοποιός αντάλλαξε όρκους με τον παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Πέρσι Γκίμπσον στο Claridge's του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου του 2002. Η πρώην σταρ της «Δυναστείας», η οποία αποκαλεί τον Πέρσι «τον καλύτερο εραστή που είχα ποτέ» στο νέο της βιβλίο «Behind The Shoulder Pads», είπε πώς η σχέση τους ήταν πλατωνική στην αρχή.