ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήθελε να είναι στο ίδιο δωμάτιο η Καμίλα όταν συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο

O πρίγκιπας Χάρι αντιπαθεί την Καμίλα και δεν το κρύβει
O πρίγκιπας Χάρι αντιπαθεί την Καμίλα και δεν το κρύβει
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Χάρι «δεν ήθελε να είναι στο ίδιο δωμάτιο» με τη βασίλισσα Καμίλα όταν συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, ισχυρίζονται πηγές

Ο δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι δεν ήθελε να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη βασίλισσα Καμίλα όταν συνάντησε τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ'. Γράφοντας για την Telegraph, η φίλη της Καμίλα και Βρετανίδα δημοσιογράφος Πετρονέλα Γουάιτ είπε: «Ο Χάρι, ακούω, προτίμησε να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τη θετή του μητέρα όταν μίλησε στον Βασιλιά για τη διάγνωση του καρκίνου».

Ο πατέρας των δύο παιδιών πραγματοποίησε αεροπορική επίσκεψη στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα για να δει τον πατέρα του για 30 λεπτά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη οτι ο μονάρχης πάσχει απο καρκίνο.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Χάρι και η Καμίλα έχουν προβληματική σχέση αφού ο Δούκας ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά του «Spare» τον περασμένο Ιανουάριο ότι η μητριά του διέρρεε ιστορίες για τη βασιλική οικογένεια στα μέσα ενημέρωσης για να ενισχύσει την εικόνα της.

Την χαρακτήρισε επίσης «επικίνδυνη» και «κακιά» και ισχυρίστηκε ότι «τον είχε θυσιάσει» για να βελτιώσει τη φήμη της. Ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε στη βρετανική πρωτεύουσα με δεκάωρη πτήση από το Λος Άντζελες την Τρίτη και έφτασε στο Clarence House στις 14.42.

Ο Δούκας, ο οποίος έχει αποξενωθεί από τον πατέρα και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ από τότε που εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή, στη συνέχεια επέστρεψε γρήγορα στο Λος Άντζελες και βρέθηκε στο Λας Βέγκας την επόμενη μέρα για να εκφωνήσει ομιλία σε μια τελετή απονομής βραβείων NFL. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο βασιλιάς είδε τον Χάρι μόνο για μισή ώρα για να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson.

Είπε στη Sun: «Δεν ήθελε να ανέβει αρτηριακή του πίεση. Ο Βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία. Το καλύτερο πράγμα για αυτόν είναι να μένει ήρεμος. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, τα σε αγαπώ μπαμπά, ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα, ποια θέματα επρόκειτο να τεθούν; Πράγματα που θα αυξήσουν την αρτηριακή του πίεση ».

Ο Κάρολος λέγεται ότι ήταν «απογοητευμένος» από την απεικόνιση της βασίλισσας Καμίλα από τον γιο του στο βιβλίο του Spare, σύμφωνα με μια αναφορά της The Telegraph τον Νοέμβριο. Στα απομνημονεύματα, ο Χάρι έγραψε για την Καμίλα: «Έχω περίπλοκα συναισθήματα σχετικά με την απόκτηση ενός θετού γονιού που νόμιζα ότι με είχε θυσιάσει πρόσφατα στον προσωπικό της βωμό δημοσίων σχέσεων».