ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι-Μέγκαν: Με ιδιωτικό αεροσκάφος στον Καναδά - Ανοίγουν νέο «μέτωπο» με το Μπάκιγχαμ

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
ΑΡ

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στον Καναδά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ με ιδιωτικό αεροσκάφος για να ξεκινήσει μια τριήμερη επίσκεψη που συνδέεται με τους Αγώνες Invictus του επόμενου έτους.

Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έφτασαν στον Καναδά μια ημέρα αφότου κυκλοφόρησαν τον ολοκαίνουργιο ιστότοπο τους και έκαναν μια σημαντική ανακοίνωση. Το περιοδικό Hello ισχυρίστηκε ότι το βασιλικό ζεύγος με έδρα την Καλιφόρνια έφτασε στον Καναδά με ιδιωτικό τζετ, παρά τις «περιβαλλοντικές του ανησυχίες» όπως σχολίασαν οι κακές γλώσσες.

Οι φωτογραφίες της DailyMail.com δείχνουν το τζετ του ζευγαριού να προσγειώνεται στο Βανκούβερ, μετάαπό μια πτήση δύο ωρών από τη Σάντα Μπάρμπαρα – το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Η τρέχουσα επίσκεψή τους έρχεται αφότου το ζευγάρι ενεπλάκη σε μια σειρά από διαμάχες που περιελάμβαναν την κυκλοφορία της νέας τους ιστοσελίδας, με πηγές να λένε τώρα ότι το ζευγάρι δεν συμβουλεύτηκε τους αξιωματούχους του παλατιού για τη χρήση των τίτλων του στη διεύθυνση Sussex.com που αντικατέστησε τον ιστότοπο του ιδρύματός τους Archewell.

Έρχεται επίσης μετά από μια σημαντική ανακοίνωση της Mέγκαν Μαρκλ σχετικά με το νέο της podcast. Δημοσίευσε μια δήλωση στον ιστότοπο που ξεκίνησε πρόσφατα και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Lemonada Media για το podcast. «Είμαι περήφανη που τώρα μπορώ να μοιραστώ ότι εντάσσομαι στην εξαιρετική ομάδα της Lemonada για να συνεχίσω την αγάπη μου για το podcasting».

Την περασμένη εβδομάδα οι ταμπλόιντ έγραψαν οτι οπρίγκιπας Χάρι «θα δεχόταν ευχαρίστως» μια επανένωση με τον αδελφό του, Ουίλιαμ, αλλά επέλεξε να μείνει στο ξενοδοχείο του. Ο 41χρονος Ουίλιαμ παραμένει συγκεντρωμένος στο να φροντίζει τη σύζυγό του, Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν θα εκτελέσει δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Στη συνέχεια, ο Χάρι εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας την Παρασκευή, όπου ήταν παρουσιαστής στα NFL Honors Awards – ένα τηλεοπτικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Resorts World της Sin City.

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ζευγαριού με μία βιογραφία 358 λέξεων του Χάρι που τονίζει τα περιβαλλοντικά του διαπιστευτήρια - παρά την τάση του να χρησιμοποιεί ιδιωτικά τζετ. Το μεγαλύτερο βιογραφικό της Μέγκαν ενίσχυσε τα διαπιστευτήριά της στη φιλανθρωπία, αλλά έκανε μόνο μία αναφορά στο παρελθόν της στην ηθοποία και καμία στη βασιλική οικογένεια.

Οι επικριτές είπαν ότι ο ιστότοπος είναι μια προσπάθεια δημιουργίας εσόδων από τις βασιλικές συνδέσεις του ζευγαριού που οδηγεί σε έναν νέο γύρο εκκλήσεων για την αφαίρεση των τίτλων του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου του βιογράφου της Μέγκαν, Τομ Μπάουερ.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Sussex. Είναι ένας βασιλικός τίτλος και εάν υπάρχει κάποια ένδειξη εμπορευματικότητας σχετικά με αυτό, θα κλείσει. Είναι απλά συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο λάθος είναι» λένε πηγές. Η Daily Mirror έγραψε ότι το ζεύγος δεν συμβουλεύτηκε τους αξιωματούχους του παλατιού πριν ξεκινήσει τη νέα ιστοσελίδα.

Από τότε που εγκατέλειψαν επίσημα τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020, ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν ακολουθήσει διάφορες μεθόδους για να αποφέρουν έσοδα. Αυτό περιλαμβάνει τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare» που δημιούργησε ως μέρος μιας συμφωνίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων με την Penguin Books.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε επίσης με το Netflix για την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Χάρι και Μέγκαν», με τον γίγαντα του streaming να πληρώνει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σειρά έξι επεισοδίων.