ΚΟΣΜΟΣ

Το «μυστικό όπλο» του Καρόλου για να επαναφέρει στην τάξη Χάρι - Μέγκαν

Το «μυστικό όπλο» του Καρόλου για να επαναφέρει στην τάξη Χάρι - Μέγκαν

Βασιλιάς Κάρολος: Μια γυναίκα της βασιλικής οικογένειας θα μπορούσε να χειριστεί την υπόθεση του ζεύγους που βάζει συχνά σε περιπέτειες το παλάτι

Ο βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να «στρατολογήσει» την αδερφή του, την πριγκίπισσα Άννα για να «τακτοποιήσει» το ζεύγος Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ, ισχυρίζεται ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Την ώρα που ο Βρετανός μονάρχης, παλεύει με μια άγνωστη μορφή καρκίνου εν μέσω αποξένωσης από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, που ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και υποβάλλεται σε υποβάλλεται σε θεραπεία, η βασιλική αρθρογράφος Sarah Vine λέει ότι η 73χρονη πριγκίπισσα Άννα, είναι το «μυστικό όπλο» που θα μπορούσε να επανενώσει τη διαλυμένη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με συνέντευξη της Vine, η βασιλική προγκίπισσα θα μπορούσε να είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν ήμουν ο βασιλιάς θα έλεγα «Άννα, σε παρακαλώ απλά πήγαινε και ασχολήσου μαζί τους».

Η Βασιλική Πριγκίπισσα είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της οικογένειας και υποτίθεται ότι ήταν πάντα ευνοϊκά διακείμενη απέναντι στον ανιψιό της Χάρι, ωστόσο λέγεται ότι είναι έξαλλη με τις πρόσφατες γελοιότητες του Χάρι, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά του «Spare» του 2023.

«Η πριγκίπισσα Anne είναι ένα πολύ απλό και ευθύ άτομο», είπε ο Μποντ. «Λέει αυτό που σκέφτεται, δεν προσποιείται τίποτα. Μοιάζει πιθανώς με την αείμνηστη μητέρα της, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ μπορούσε πάντα να φιλτράρει ό,τι της έλεγαν».

Αλλά η Anne ήταν «απολύτως έξαλλη με τον Χάρι που στενοχώρησε τόσο πολύ τη μητέρα της, τη γιαγιά του, τα τελευταία της χρόνια».

Ο Μποντ κατέληξε: «Είναι θυμωμένη για τη ζημιά που έχει κάνει στη βασιλική φήμη επειδή εργάζεται τόσο σκληρά».