ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Το Google Earth αποκάλυψε την φρίκη - Εικόνες από την φυλακή Kwalliso No 25

Βόρεια Κορέα: Το Google Earth αποκάλυψε την φρίκη - Εικόνες από την φυλακή Kwalliso No 25

Βόρεια Κορέα: Οι κρατούμενοι εκτρέφουν αρουραίους για να έχουν τροφή ώστε να επιβιώσουν

Το Google Earth έκανε πάλι... το θαύμα του καθώς εντοπίστηκε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα όπου οι κρατούμενοι εκτρέφουν αρουραίων!

Οι φόβοι για τα όσα συμβαίνουν στην φυλακή του Chongjin, η οποία είναι γνωστή ως Kwalliso No 25, είναι μεγάλοι καθώς οι φωτογραφίες από το στρατόπεδο προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως αναφέρει το NK News, πρόκειται για ένα κτήριο 1,476 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο κατασκευάστηκε το 2020. Μέσα στη φυλακή υπάρχουν πολύ μικρότερα κτήρια ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη έργα επέκτασής της.

Το kwalliso είναι ένα σωφρονιστικό κέντρο όπου το καθεστώς κρατά κρατούμενους για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους και σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οι τρόφιμοι στο Kwalliso No. 25 «φυλακίζονται ισόβια χωρίς δίκη για πολιτικούς λόγους».

Οι κρατούμενοι στο χώρο, όπου φιλοξενούνται από 2.500 έως 5.000 άτομα, «έχουν ήδη εξαλειφθεί από την κοινωνία», σύμφωνα με πηγή της φυλακής.

Ο Ahn Myong-chol, πρώην φρουρός του kwalliso, είπε ότι έπρεπε να «μεταφέρει πολιτικούς κρατούμενους σε μυστικούς χώρους εκτελέσεων στα βουνά».

Ο Kang Cheol Hwan, ένας πρώην φυλακισμένος στη Βόρεια Κορέα, που φυλακίστηκε για 10 χρόνια, είπε στο Fox News ότι είχε καταφύγει ακόμη και στην αναπαραγωγή αρουραίων για να επιβιώσει.

Δείτε τις εικόνες: