ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση - «Είδα τους τρομοκράτες να εισβάλουν και να πυροβολούν»

Μόσχα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση - «Είδα τους τρομοκράτες να εισβάλουν και να πυροβολούν»

Ένας μάρτυρας περιγραφεί λεπτό προς λεπτό την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό μέγαρο σε προάστιο της Μόσχας.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φαίνεται ο χώρος αφού έχει πραγματοποιηθεί η επίθεση, στον οποίο υπάρχουν από σπασμένες τζαμαρίες μέχρι και... πτώματα. Η εικόνα προκαλεί ανατριχίλα καθώς υπάρχουν δεκάδες νεκροί τόσο μέσα όσο και έξω από τον χώρο.

Είναι πιθανό να υπάρχουν αγνοούμενοι από το συγκρότημα που θα έδινε παράσταση το βράδυ της Παρασκευής στο μέγαρο καθώς ένα μέλος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Ένας μάρτυρας που σώθηκε από την τραγωδία στη Μόσχα μιλά στις κάμερες και εξηγεί λεπτό προς λεπτό πως κατάφεραν να βγουν έξω και να διασωθούν, όπως παρουσίασε το OPEN.

«Καθόμουν στο διάδρομο του π0ρώτου ορόφου όπου υπάρχουν μπαλκόνια. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε. Μετά είδα τους τρομοκράτες να εισβάλουν και άρχισαν να πυροβολούν όλο τον κόσμο. Μετά έριξαν βόμβες μολότοφ και όλα πήραν φωτιά.

Κατευθυνθήκαμε προς την έξοδο, εκεί είδαμε ότι ήταν κλειστή. Τρέχαμε παντού σε όλο το Crocus City προσπαθώντας να βρούμε διαφυγή, μάταια. Τότε πήγαμε στο υπόγειο, ακούσαμε τους διασώστες και μας έβγαλαν έξω».