ΚΟΣΜΟΣ

Kyle Marisa Roth: Πέθανε η διάσημη TikToker σε ηλικία μόλις 36 ετών

Kyle Marisa Roth: Πέθανε η διάσημη TikToker σε ηλικία μόλις 36 ετών

H μητέρα και η αδελφή της ανακοίνωσαν τη δυσάρεστη είδηση.

Η διάσημη TikToker, Kyle Marisa Roth, με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών, όπως ανακοίνωσαν η μητέρα και η αδελφή της. «Η αδελφή μου, Kyle Marisa, πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα», όπως έγραψε η Lindsay Roth σε μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ως οικογένεια, ακόμη επεξεργαζόμαστε και αποφασίζουμε πώς θα τιμήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο τη ζωή της. Ξέρω ότι “άγγιξε” πολλούς με το χιούμορ, την ευφυΐα, την ομορφιά της, το αθλητικό της πνεύμα και τη δραστηριότητά της» σχολίασε η Lindsay. Η Kyle Marisa, μέσα από την πλατφόρμα της, μοιραζόταν «καυτές» ιστορίες από την επικαιρότητα της σοουμπίζ.

Στο παρελθόν, η TikToker είχε μοιραστεί ότι ήταν επιζήσασα του καρκίνου του εντέρου: «Τρεις σοβαρές επεμβάσεις στην κοιλιά, μία εγχείρηση αποκατάστασης στον ώμο, μία ντουζίνα σπασμένα κόκκαλα, ένας σκισμένος μηνίσκος. Πολλά ατυχήματα με το αυτοκίνητο, ακόμη περισσότερες διασείσεις.

Λακρός στο Κολλέγιο. Ποδόσφαιρο στο δημοτικό. Μείον τρία ζωτικά όργανα. Αλλά πολλές ουλές» είχε γράψει, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί πρόσφατα κάποια νέα περιπέτεια υγείας.