ΚΟΣΜΟΣ

«Κοιμήθηκα με 70 γυναίκες αφότου η γυναίκα μου, με ακρωτηρίασε»

«Κοιμήθηκα με 70 γυναίκες αφότου η γυναίκα μου, με ακρωτηρίασε»

Ήταν 23 Ιουνίου του 1993 όταν μια νύχτα, ο John Wayne Bobbitt έζησε τον εφιάλτη κάθε άνδρα.

Η γυναίκα του, του έκοψε το πέος. Η αιμορραγία ήταν τόσο έντονη που λιποθύμησε και όταν ξύπνησε τον ετοίμαζαν ήδη για το χειρουργείο. Μετά από μια ιδιαίτερα λεπτή εγχείριση οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν το κομμάτι που έλειπε.

Η γυναίκα του Bobbitt, Lorena, αφότου του έκοψε ένα κομμάτι με μαχαίρι, πήρε το ακρωτηριασμένο μέλος και το πέταξε σε έναν αγρό. Οι αστυνομικοί, τους οποίους κάλεσε η ίδια, κατάφεραν να βρουν το κομμάτι και να το πάνε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα ομολόγησε στο δικαστήριο την πράξη της, ενώ υποστήριξε πως εκείνο το βράδυ ο άνδρας της την είχε βιάσει, κάτι που είχε κάνει επανειλημμένα. Η Lorena αθωώθηκε καθώς το δικαστήριο δέχτηκε το αιτιολογικό της βίαιης συμπεριφοράς του συζύγου.

Ο ίδιος ο Bobbitt χρειάστηκε περίπου 2 χρόνια μέχρι να λειτουργήσει και πάλι σεξουαλικά.

Οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ξανακάνει σεξ. Ωστόσο, τους διέψευσε και έγινε διάσημος πορνοστάρ. Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα The Sun ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 70 γυναίκες μετά τον ακρωτηριασμό του. Μάλιστα μια από τις ερωτικές ταινίες που γύρισε έφερε το τίτλο Frankenpenis (το πέος του Φρανκενστάιν). Παντρεύτηκε 2 φορές ακόμη. Το 2002 συνελήφθη για επίθεση σε βάρος της τρίτης συζύγου του.

Πλέον όμως λέει ότι τα άφησε όλα αυτά στο παρελθόν. Βρήκε το Θεό, μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι και βρήκε το μεγάλο έρωτα όπως λέει στο πρόσωπο μιας παιδικής του φίλης με την οποία σχεδιάζουν να παντρευτούν.