ΚΟΣΜΟΣ

Ο Χάρος βγήκε παγανιά: Δείτε πως οδηγούσε το αυτοκίνητο!

Ο Χάρος βγήκε παγανιά: Δείτε πως οδηγούσε το αυτοκίνητο!

Ένας άνδρας που έχει πάρει ναρκωτικά, οδηγεί το αυτοκίνητό του σε μια μεγάλη αυστραλιανή πόλη και όπως είναι φυσικό, διαπράττει τη μια παράβαση μετά την άλλη.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένας οδηγός που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, από απόψεως εγκεφαλικής, ψυχολογικής αλλά (το κυριότερο) νομικής, εντοπίζεται από την αστυνομία;

Καταρχήν προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα όπως: δυο σκασμένα λάστιχα, μια ληγμένη άδεια κυκλοφορίας, ένα ανασφάλιστο όχημα και, το κυριότερο, ένα τιμόνι που λάμπει δια της απουσίας του!

Η αυξημένη εφευρετικότητα (;) του εν λόγω κυρίου παρά (ή εξαιτίας;) της θολής του κατάστασης, τον έχει εμπνεύσει ώστε στη θέση του τιμονιού να τοποθετήσει ένα εργαλείο-παπαγάλο ώστε να μπορεί να στρίβει.

Κάπως ανορθόδοξα, είναι αλήθεια. Μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως ο ίδιος οδηγός είχε προ λίγων μόλις λεπτών εμπλακεί σε σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, από την οποία και είχε διαφύγει. Στο σχετικό τεστ που διενεργήθηκε, ο οδηγός βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες και κάνναβη, ενώ ο ακόλουθος έλεγχος έδειξε πως τελούσε εν αναστολή, την οποία μόλις είχε παραβιάσει.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία...