ΚΟΣΜΟΣ

Αρουραίοι μέσα σε αεροσκάφος! Έγινε αναγκαστική προσγείωση

Αρουραίοι μέσα σε αεροσκάφος! Έγινε αναγκαστική προσγείωση

Το αεροσκάφος είχε μέσα 200 επιβάτες!

Το προσωπικό του αεροσκάφους της Air India που μετέφερε 200 επιβάτες από την Καλκούτα στο Νέο Δελχί, ανακάλυψαν ότι είχαν μπει... λαθρεπιβάτες στο αεροπλάνο και θα έπρεπε να προσγειωθούν άμεσα.

Αφού η πτήση AI021 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ίντιρα Γκάντι στο Δελχί, το πλήρωμα οδήγησε όλους τους επιβάτες έξω από το Airbus A321 και ξεκίνησε την... εκκαθάριση!

Αν και το αεροσκάφος έπρεπε κανονικά να προετοιμαστεί για την επόμενη πτήση, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να ακυρώσουν το δρομολόγιο προκειμένου να γίνει η απαραίτητη απολύμανση.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο, οι αρουραίοι μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή το αεροπλάνο αν αρχίσουν να μασούν τα καλώδια.

«Εάν συμβεί αυτό, οι πιλότοι δεν θα έχουν κανένα έλεγχο σε οποιοδήποτε σύστημα επί του σκάφους και αυτό θα τους οδηγήσει στη συντριβή».

Ένας υπάλληλος της Air India, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο, είπε ότι οι αρουραίοι στα αεροπλάνα είναι ένα «σύνηθες φαινόμενο» σε όλο τον κόσμο και θα μπορούσε να «προέλθει από οπουδήποτε», αν και συνήθως γλιστράνε στα αεροσκάφη με τα οχήματα τροφοδοσίας που είναι φορτωμένα με τρόφιμα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: 58χρονη καθηγήτρια είχε σχέση με 16χρονο... μαθητή της!