ΚΟΣΜΟΣ

Αυτά παθαίνεις όταν βρεθείς στο δρόμο ενός ελέφαντα που πάει για… μπάνιο! (video)

Αυτά παθαίνεις όταν βρεθείς στο δρόμο ενός ελέφαντα που πάει για… μπάνιο! (video)

Τον τρόμο, σε ανυποψίαστους παραθεριστές, σκόρπισαν τρεις ελέφαντες, οι οποίοι επέστρεφαν από μια… βουτιά σε θάλασσα της Δανίας!

Η Lara, η Jenny και ο Jungla, αναζήτησαν μια ανάσα… δροσιάς κατά τη διάρκεια του διαλλείματός τους από τις παραστάσεις ενός τσίρκου, ωστόσο τα αδιάκριτα βλέμματα φαίνεται πως εξόργισαν τους συμπαθέστατους κατά τ΄ άλλα ευγενείς γίγαντες.

Ευτυχώς πάντως για τους παρευρισκομένους, το μένος του ελέφαντα «απορρόφησε» ένα άτυχο αυτοκίνητο, το οποίο ένιωσε για λίγα δευτερόλεπτα… αεροπλάνο, χάνοντας τη γη κάτω από τις ρόδες του!

Και μπορεί κάποιοι ντόπιοι να υποστήριξαν πως είδαν έναν θηριοδαμαστή να χτυπά τον ελέφαντα, πριν το καταστραφικό ντελίριό του, ωστόσο οι υπεύθυνοι του τσίρκου το διέψευσαν κατηγορηματικά.

«Οι άνθρωποι έπρεπε να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας και δεν έπρεπε να είχαν παρκάρει εκεί τα αυτοκίνητά τους. Υπήρχαν πινακίδες», τόνισε ο διευθυντής του θιάσου, Benny Berdino, ξεκαθαρίζοντας πως θα πάνε και του χρόνου τους ελέφαντες για... μπάνιο, τιμώντας την τοπική παράδοση, ωστόσο θα έχουν συνεννοηθεί καλύτερα με την αστυνομία…

Σχετικές ειδήσεις