ΚΟΣΜΟΣ

Έβρεξε... περιττώματα στην Ινδία! (pic+vid)

Έβρεξε... περιττώματα στην Ινδία! (pic+vid)

«Τα παιδιά και οι χωρικοί είδαν την πτώση και στη συνέχεια ακούσαμε τις κραυγές της γυναίκας. Τρέξαμε προς το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο»

Η 60χρονη, Rajrani Gaud, από την Ινδία φέρεται να τραυματίστηκε από παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα- μεγέθους μπάλας ποδοσφαίρου- τα οποία έπεσαν από τον ουρανό.

Οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την προέλευση του παγωμένου κομματιού αλλά το πιθανότερο είναι κάποια τουαλέτα αεροπλάνου να υπέστη διαρροή και από εκεί να δημιουργήθηκε το απόβλητο που πάγωσε και άρχισε την απότομη προσγείωση του στη γη.

ind

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στους Times of India πως ήταν λίγα μέτρα μακριά από τη συντριβή και είδε όλο το περιστατικό ενώ η εφημερίδα δημοσίευσε και το κομμάτι στα χέρια δύο αντρών.

«Τα παιδιά και οι χωρικοί είδαν την πτώση και στη συνέχεια ακούσαμε τις κραυγές της γυναίκας. Τρέξαμε προς το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο», αναφέρει η μαρτυρία του δασκάλου.

«Η σφαίρα πάγου προσέκρουσε αρχικά στην οροφή και μετά αναπήδησε και χτύπησε τη γυναίκα», αναφέρουν μαρτυρίες. Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας δεν θεωρεί το περιστατικό αρκετά σοβαρό για να κάνει έρευνα, αλλά ανεξάρτητοι ντόπιοι ερευνητές προσπαθούν μόνοι να λύσουν το μυστήριο.

Αντίστοιχα περιστατικά όπου ανθρώπινα απόβλητα πέφτουν από αεροπλάνα είναι σπάνια, αλλά έχουν συμβεί.

Σχετικές ειδήσεις