ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Το βίντεο που αναζωπυρώνει τις φήμες ότι η Χίλαρι πάσχει από Πάρκινσον!

ΗΠΑ: Το βίντεο που αναζωπυρώνει τις φήμες ότι η Χίλαρι πάσχει από Πάρκινσον!

Ενόψει του δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ της 9ης Οκτωβρίου, οι δύο μονομάχοι σηκώνουν τα μανίκια - Οργιάζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για την υγεία της Χίλαρι.

Αναζωπυρώνονται ξανά οι φήμες που θέλουν την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, να πάσχει από πάρκινσον ύστερα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και την δείχνει να κουνά υπερβολικά το κεφάλι της.

Με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να ζητούν επειγόντως εξηγήσεις από το επιτελείο της για την κατάσταση της υγείας, αρκετοί είναι οι γιατροί που προειδοποιούν πως η υγεία της, δεν της επιτρέπει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι εν λόγω φήμες έρχονται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι δύο υποψήφιοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος.

Ωστόσο, το κύριο θέμα συζήτησης αφορά στην κατάσταση της υγεία της Χίλαρι, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να απαιτούν απαντήσεις καθώς πολλά είναι τα περιστατικά όπου βήχει ασταμάτητα, δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά, ενώ στο προηγούμενο ντιμπέιτ φέρεται ότι φορούσε ακουστικό.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις