ΚΟΣΜΟΣ

Πρόσφυγες προσπάθησαν να πουλήσουν το μωρό τους μέσω eBay!

Πρόσφυγες προσπάθησαν να πουλήσουν το μωρό τους μέσω eBay!

Κατηγορίες ότι επιχείρησε να πουλήσει έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ στον ιστότοπο eBay, το μωρό της βαρύνουν μια οικογένεια αιτούντων άσυλο στο Ντούισμπουργκ της δυτικής Γερμανίας.

«Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες στην οικία που διαμένει η οικογένεια, η χώρα προέλευσης της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί», επισήμαναν επίσης οι τοπικές αρχές σε δελτίο Τύπου, γνωστοποιώντας ότι «πειστήρια περισυνελλέγησαν από το διαμέρισμα».

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, την Τρίτη αναρτήθηκε μια αγγελία σχετικά με την πώληση ενός μωρού έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ «σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα από το λογαριασμό διαδικτυακής σύνδεσης του ζευγαριού», πρόσθεσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε επίσης ότι ο λογαριασμός αυτό στο Διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε και από «άλλα μέλη της οικογένειας».

«Οι αστυνομικοί παρέδωσαν ένα κοριτσάκι ηλικίας 40 ημερών στο Γραφείο Προστασίας Νεότητας και οι γονείς οδηγήθηκαν στις ανακριτικές αρχές», σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου, την ίδια ώρα που άρχισε σχετική έρευνα για την κατηγορία της διακίνησης ανθρώπων.

Σχετικές ειδήσεις