ΚΟΣΜΟΣ

Χριστούγεννα 2016: Η Μισέλ Ομπάμα παρέλαβε για τελευταία φορά το δέντρο! (pics+vid)

Χριστούγεννα 2016: Η Μισέλ Ομπάμα παρέλαβε για τελευταία φορά το δέντρο! (pics+vid)

Χριστούγεννα 2016: Η Μισέλ Ομπάμα, παρέλαβε για τελευταί αχρονιά ​το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου έχοντας στο πλευρό της όχι τις κόρες της, αλλά τα δύο της ανίψια.

Το τελευταίο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποδέχθηκε το Σαββατοκύριακο η Μισέλ Ομπάμα, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο τις προετοιμασίες για τα τελευταία Χριστούγεννα των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

«Τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν, οι διακοπές έρχονται», είπε η Μισέλ Ομπάμα υποδεχόμενη το έλατο και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι, είναι το τελευταίο μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».

Το φετινό κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου έχει ύψος 5,8 μέτρα και προέρχεται από την περιοχή της Ουισκόνσιν.

Από την παραλαβή έλειπαν οι κόρες της και τη θέση τους πήραν τα ανίψια της Μισέλ ο Όστιν και ο Άαρον.

Η Μισέλ Ομπάμα δικαιολόγησε την απουσία των δύο της κοριτσιών με τα οποία παραλάμβανε κάθε χρόνο μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο λέγοντας ότι «αυτά συμβαίνουν με τους εφήβους». «Κάποιος κοιμάται», προσέθεσε δείχνοντας προς τον Λευκό Οίκο και συνέχισε λέγοντας «αυτοί οι δύο είναι όρθιοι».

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου και η οικογένεια Ομπάμα το στόλισε με χακί στολίδια, τιμώντας τον αμερικανικό στρατό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb