ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στον αέρα σε πτήση προς Λονδίνο - «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα»

Τρόμος στον αέρα σε πτήση προς Λονδίνο - «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα»

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες της Jet2 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ίμπιζα – Λονδίνο – Το αεροπλάνο έχασε απότομα ύψος και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Βαρκελώνη.

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν επιβάτες της Jet2 περίπου μισή ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου, που είχε προορισμό το Λονδίνο από την Ίμπιζα.

Ενώ όλα έβαιναν καλώς, ξαφνικά, οι μάσκες οξυγόνου έπεσαν και ο πιλότος ενημέρωσε τους τρομοκρατημένους επιβάτες να προετοιμάζονται για αναγκαστική προσγείωση.

Μετά την ανακοίνωση του πιλότου όλοι οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν, πιστεύοντας ότι ίσως ζουν τις τελευταίες στιγμές τους.

Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε, είναι το μήνυμα μιας γυναίκας στον σύζυγο της το οποίο ανέφερε τα εξής: «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα».

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι δεν θα ξαναδώ τα δύο μου παιδιά» δήλωσε μετά την περιπέτεια η γυναίκα. «Επειδή πετούσαμε χαμηλότερα μπόρεσα να γράψω μήνυμα στον άντρα μου. Του είπα "το αεροπλάνο πέφτει και έχουν βγει οι μάσκες οξυγόνου. Αν μου συμβεί κάτι σε αγαπώ". Ήταν τρομακτικό μετά την προσγείωση. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά το μυαλό σου σοκάρεται. Μόλις προσγειωθήκαμε όλοι άρχισαν να κλαίνε. Υπήρχε μια γυναίκα που ήταν απαρηγόρητη» προσέθεσε.

Στη συνέχεια ο πιλότος προσπάθησε να καθησυχάσει τους 180 επιβάτες της πτήσης λέγοντας ότι παρουσιάστηκε ένα μικρό πρόβλημα και το αεροπλάνο έχασε απότομα ύψος.

Πάντως τέλος καλό όλα καλά για τους 180 επιβάτες της πτήσης αφού το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Βαρκελώνη, ενώ η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Σχετικές ειδήσεις