ΚΟΣΜΟΣ

Ανασκόπηση 2017: Οι ειδήσεις της χρονιάς που… δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!

Ανασκόπηση 2017: Οι ειδήσεις της χρονιάς που… δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!

Ανασκόπηση 2017 | Ειδήσεις:Τρελές, παράξενες, παράλογες… Αυτές είναι οι ειδήσεις που για ακόμα μία χρονιά μας έκαναν για λίγα δευτερόλεπτα να κοιτάμε την οθόνη του υπολογιστή με έκπληξη και... δυσπιστία!

Από τα περίεργα της ελληνικής γραφειοκρατίας μέχρι... την εμφάνιση UFO στην Κρήτη, το Newsbomb.gr συγκέντρωσε όλα τα απίστευτα γεγονότα που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου τη χρονιά που φεύγει.

Ιανουάριος

Αφαίρεσαν χειρουργική λαβίδα από το στομάχι του έπειτα από 18 χρόνια!

PJ CA111 INFORM J 20150216154335

Με μία χειρουργική λαβή στο στομάχι, επί 18 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβει, ζούσε ένας Βιετναμέζος. Ο 54χρονος Μα Βαν Νχατ δήλωσε ότι η λαβίδα είχε προφανώς ξεχαστεί μέσα του από το 1998 όταν είχε υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Ο Νχατ αισθανόταν κάποιες φορές έναν ελαφρύ πόνο, όμως οι γιατροί του χορηγούσαν απλά φάρμακο για την πιθανότητα στομαχικού έλκους. Μία ακτινογραφία που έβγαλε τον περασμένο χρόνο έδειξε ωστόσο ότι για τον πόνο ευθυνόταν η λαβίδα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Φεβρουάριος

Ανατριχιαστικό βίντεο: Νοσηλεύτρια κατέγραψε το «φάντασμα» μικρού παιδιού σε κλινική

Viral είχε γίνει ένα απόκοσμο βίντεο από κλινική στην Αργεντινή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια που το τράβηξε, απαθανατίζει ένα φάντασμα παιδιού! Τόσο η ίδια μάλιστα, όσο και οι συνάδελφοί της, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το πνεύμα ενός αγοριού που είχε πεθάνει στο θάλαμο 500 πριν από λίγα χρόνια…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Μάρτιος

Γελάει ο κόσμος (και ο Κριστιάνο Ρονάλντο) με αυτή την προτομή

funny cristiano ronaldo statue fail 34 58dcc00e3264b 700

Φαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις τόσες «Χρυσές Μπάλες», είναι άτυχος με τις προσπάθειες γλυπτών να αποδώσουν το μεγαλείο του ως ποδοσφαιριστή (και την ομορφιά του ως άντρα). Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μαδέιρα επισήμως μετονομάστηκε σε Αεροδρόμιο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα εγκαίνια, έγινε αποκάλυψη προτομής του 32χρονου Ρονάλντο, που απέχει έτη φωτός από το... σύμβολο του σεξ (και του ποδοσφαίρου).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Απρίλιος

Τρίχρονο αγόρι θυμάται προηγούμενη ζωή, εντοπίζει τη σορό του και υποδεικνύει το δολοφόνο

kid

Η ιστορία που πρόκειται να διαβάσετε είναι αληθινή, σύμφωνα με ιστοσελίδα των Anonymous.

Φανταστείτε ότι είστε οι γονείς ενός μικρού παιδιού που ξαφνικά αρχίζει να αναφέρεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην προηγούμενη ζωή του. Πώς θα αντιδρούσατε;

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

12χρονος οδηγούσε για περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα χωρίς να τον σταματήσει κανείς

Ένας 12χρονος επιχείρησε να διασχίσει οδηγώντας την Αυστραλία, αλλά έπειτα από 14 ώρες οδήγησης και αφού κάλυψε περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα τον σταμάτησε η αστυνομία. Ο 12χρονος είχε ξεκινήσει από το χωριό Κένταλ της ανατολικής Αυστραλίας και η αστυνομία τον σταμάτησε στην πόλη Μπρόκεν Χιλ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Μάιος

Θαλάσσιο λιοντάρι αρπάζει κοριτσάκι και το ρίχνει στο νερό

lsd 0

Το γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η δραματική στιγμή που ένα θαλάσσιο λιοντάρι αρπάζει ένα κοριτσάκι και το ρίχνει στο νερό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, μία από τις οικογένειες άρχισε να ταΐζει το θαλάσσιο λιοντάρι ψωμί, την ώρα που ένα μικρό κοριτσάκι πλησίασε στην άκρη της αποβάθρας και κάθισε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ιούνιος

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Προσπαθεί επί 14 χρόνια να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός

Μια απίστευτη περιπέτεια, που... μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να βιώσει, ζει εδώ και 14 χρόνια ο κ. Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω.

Ο κ. Διαμαντής πηγαίνοντας πριν 14 χρόνια να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, του οποίου είναι δημότης, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί, αφού, όπως του είπαν, ήταν νεκρός!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τον πάτησε λεωφορείο, σώθηκε από θαύμα, σηκώθηκε και μπήκε σε μια παμπ

leoforio

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο Ρέντιγκ της Βρετανίας. Ο 53χρονος Simon Smith διασχίζει το δρόμο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα λεωφορείο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Τον παρασέρνει και τον πετάει λίγα μέτρα μακριά, σύμφωνα με τη Daily Mail. Και ενώ όλοι περιμένουν ο άνδρας να έχει τραυματιστεί σοβαρά, σηκώνεται δευτερόλεπτα μετά και σα να μην συμβαίνει τίποτα μπαίνει σε μπαρ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ιούλιος

Δολοφόνησε τον άντρα της και την πρόδωσε... ο παπαγάλος!

Το συμπέρασμα από αυτή την παράξενη είδηση είναι ένα: Μην εμπιστεύεσαι ούτε τη... σκιά σου.

Ένοχη για το φόνο του συζύγου της κρίθηκε από το δικαστήριο η Glenna Duram από το Μίσιγκαν, η οποία προδόθηκε από τον παπαγάλο της, που ήταν και ο μοναδικός «αυτόπτης μάρτυρας» του εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Είδαν... UFO στην Κρήτη

err

Ιπτάμενος δίσκος στον ουρανό της Κρήτης; Επίσκεψη εξωγήινων στο χωριό Ζαρός; Τα επίμονα τηλέφωνα κατοίκων του χωριού που υποστήριζαν ότι είδαν ιπτάμενο δίσκο να διασχίζει τον ουρανό και να χάνεται στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια ανάγκασαν τηλεοπτικά συνεργεία να σπεύσουν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Απίστευτο! Άλλαξε πρόσωπο για μην πληρώσει τα χρέη της!

allagi prosopou

Η είδηση που έκανε πολλούς που τους πνίγουν τα χρέη να σκεφτούν το νυστέρι! Μια 59χρονη Κινέζα από την πόλη Βουχάν υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει εμφάνιση, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερνε να μην πληρώσει τα προσωπικά χρέη που είχε συσσωρεύσει, ύψους 25 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αύγουστος

Ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν της έφτιαξε... τουαλέτα

Δικαστήριο στην Ινδία έδωσε την άδεια σε μια γυναίκα να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της επειδή αρνούταν να χτίσει τουαλέτα στο σπίτι τους. Το δικαστήριο στην Πολιτεία Ραζαστάν, στη βόρεια Ινδία, έκρινε υπέρ της γυναίκας, η οποία ήταν παντρεμένη πέντε χρόνια και υποστήριζε ότι η ανικανότητα του συζύγου της να της προσφέρει τουαλέτα στο σπίτι τους ισοδυναμεί με απάνθρωπη συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σεπτέμβριος

Μαυροφορεμένη γυναίκα με αναμμένο κερί κάνει βόλτες τα βράδια σε γειτονιές της Αχαΐας

rape victim reuters.jpg.image.975.568

Η είδηση έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και όλο τον Σεπτέμβριο οι κάτοικοι της Αχαΐας έψαχναν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει στην Πάτρα και συγκεκριμένα στις περιοχές Άνω Καστρίτσι και Μαγούλα όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη μια μαυροντυμένη γυναίκα με ένα κερί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 23 Σεπτεμβρίου

mmm

Καλά κάναμε και δεν το πιστέψαμε, γιατί το τέλος του κόσμου για άλλο ένα χρόνο δεν ήρθε ποτέ. Η ημέρα που οι απανταχού συνωμοσιολόγοι περίμεναν, ξημέρωσε, αλλά όλα έμοιαζαν φυσιολογικά... Σε άλλα νέα... το τέλος του κόσμου τελικά δεν ήρθε στις 23 Σεπτεμβρίου και η ανθρωπότητα θα είναι ασφαλής για τα επόμενα 82 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Οκτώβριος

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παίζει το... Despacito – Δυναμώστε τα ηχεία!

Αυτή την εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού Despacito σίγουρα δεν την έχετε ακούσει ξανά! Μια μοναδική παράσταση έδωσε στη Θεσσαλονίκη η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Βότσεια 2017» που διοργανώθηκαν από το ΠΝ προς τιμήν του Ναύαρχου Νικόλαου Βότση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Εντοπίστηκε φουρόγατος στην Κρήτη! - Το είδος είχε εξαφανιστεί σύμφωνα με τους επιστήμονες

kriti

Μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σπάνιος γάτος που εντοπίστηκε στην Κρήτη τον Οκτώβριο, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το θρυλικό αγριόγατο «φουρόγατο» που ζούσε στα Λεύκα Όρη και έχει εδώ και χρόνια εξαφανιστεί ως είδος.

Οι κτηνίατροι, υπό την καθοδήγηση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, μέτρησαν τις διαστάσεις του ζώου, τα μέλη του, ενώ διενέργησαν και αναλυτικές μετρήσεις στο κεφάλι του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Απίστευτο: Πτήση για Κρήτη με μόλις... μία επιβάτη

Η Σκωτσέζα Κάρον Γκριβ άκουσε από το πλήρωμα του αεροπλάνου ότι στην πτήση Γλασκώβη – Ηράκλειο θα είναι η μοναδική επιβάτιδα. Όπως γράφει ο Independent, η γυναίκα έβγαλε μια selfie με το άδειο αεροσκάφος των 189 θέσεων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Νοέμβριος

Δείτε σε ποιο εστιατόριο μπορείτε να πάτε μόνο αν είστε γυμνοί - Πού βρίσκεται

onaturel 1

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για πλαζ και κάμπινγκ γυμνιστών, όμως οι Γάλλοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τη νέα ιδέα τους! Τώρα, όποιοι είναι fan του γυμνισμού, το εστιατόριο O’ naturel θα γίνει το νέο τους στέκι, καθώς εκεί θα μπορείς να δειπνήσεις, όπως σε γέννησε η μάνα σου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ο Αλέξης Τσίπρας «έπεσε» στα SOS θέματα των καλλιστείων «Μις Γαλλία 2018»

eew

Οι 30 Γαλλίδες καλλονές υποψήφιες για τον τίτλο της Μις Γαλλία για το 2018 πέρασαν λίγες ημέρες κάτω από τον ήλιο της αμερικανικής δυτικής ακτής, της Καλιφόρνια, καθώς προετοιμάζονται για να μπουν στην τελική ευθεία του διαγωνισμού. Για να κατακτήσουν όμως τον τίτλο θα πρέπει πέρα από όμορφες, να είναι έξυπνες, να έχουν γνώσεις και καλούς τρόπους. Μία ώρα γεμάτη άγχος και 34 ερωτήσεις γενικών γνώσεων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, όμως η Μις Γαλλία θα πρέπει να μπορεί και να γνωρίζει. Ανάμεσα στις ερωτήσεις είναι να κλίνουν το ρήμα «αποκτώ» στον μέλλοντα, να ξεχωρίσουν ταινίες του Σπίλμπεργκ, αλλά και να απαντήσουν σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεκέμβριος

Απίστευτο: Εύχονται «Χρόνια Πολλά» στον Νίκο Καζαντζάκη στη σελίδα του στο Facebook

Τι και αν έχει «φύγει» από τη ζωή το 1957, στις 6 Δεκεμβρίου, δεκάδες ήταν τα μηνύματα με τα οποία χρήστες του Ιnternet ευχόντουσαν «χρόνια πολλά» για την ονομαστική του εορτή στον Έλληνα συγγραφέα… Νίκο Καζαντζάκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις