Μοντέλο έκανε επέμβαση για να αλλάξει χρώμα ματιών και πλέον έχει όραση 90χρονης

Μοντέλο έκανε επέμβαση για να αλλάξει χρώμα ματιών και πλέον έχει όραση 90χρονης

Μοντέλο στο Instagram ήθελε να αλλάξει το χρώμα των ματιών της κι έτσι υπεβλήθη σε μία αμφιλεγόμενη διαδικασία με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, να έχει πλέον την όραση μιας 90χρονης.

Η 32χρονη Nadinne Bruna από την Αργεντινή, που ζει στο Μαϊάμι, ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία για να κάνει την επέμβαση. 

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η όρασή της έγινε σταδιακά θολή και τα μάτια της έγιναν κόκκινα ενώ είχε αφόρητους πόνους για μήνες. Η 32χρονη λέει ότι η όρασή της έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά κι αυτό της στοίχισε και επαγγελματικά αφού αναγκάστηκε να σταματήσει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις που ήταν το βασικό της επάγγελμα.

Έκανε την επέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2016 και μίλησε πρόσφατα για το πρόβλημά της.

«Πριν από αυτή την επέμβαση τα μάτια μου ήταν απόλυτα υγιή. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήμουν τόσο αφελής. Από τότε που έκανα την επέμβαση η όρασή μου έγινε θολή. Εδώ και περίπου ένα χρόνο τα μάτια μου με πονάνε και έχω φαγούρα», ανέφερε το μοντέλο.

«Η βλάβη στην όρασή μου είναι μόνιμη και πρέπει να κάνω μεταμόσχευση κερατοειδούς. Επίσης, έχω και καταρράκτη. Τώρα, έχω την όραση μιας 90χρονης γυναίκας και απλά ελπίζω να κρατήσω το γλαύκωμα μου υπό έλεγχο» πρόσθεσε.

Ως αποτέλεσμα της επέμβασης, η 32χρονη έχασε το 80% της όρασης στο δεξί της μάτι και το 50% στο αριστερό της μάτι.

Η Bruna επέστρεψε στην Κολομβία δύο φορές το περασμένο έτος, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο, για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη ζημιά στο μάτι της.

Φωτό: Instagram