ΚΟΣΜΟΣ

Τα νέα οπίσθια α λα... Πίπα που έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι (pics)

Τα νέα οπίσθια α λα... Πίπα που έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι (pics)

Το ρόλο της… Πίπας στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, θέλησε να «παίξει» η κολλητή της Δούκισσας πια του Σάσσεξ Τζέσικα Μαλρόνι.

Τα οπίσθια της Τζέσικα έκλεψαν τα φλας και τις… εντυπώσεις στο βασιλικό γάμο της χρονιάς, με το φακό να εστιάζει συνεχώς πάνω τους.

Η μελαχρινή «Γκουίνεθ Πάλτροου του Τορόντο» φορούσε ένα κολλητό φόρεμα, σε ανοιχτό μπλε χρώμα, ενώ όταν ανέβαινε τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, οι φωτογράφοι που σέβονται το φιλοθεάμον κοινό, έκαναν το… χρέος τους, απαθανατίζοντας τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, όπως ακριβώς είχε συμβεί με την Πίπα Μίντλετον στο γάμο της αδερφής της Κέιτ με τον Ουίλιαμ.
«H σιλουέτα της θυμίζει σειρήνα», σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά το γαλλικό περιοδικό Closer.

Για την Τζέσικα είχαν ακουστεί φήμες ότι θα γίνει παράνυφος στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο η 37χρονη επιστήθια φίλη της Δούκισσας του Σάσσεξ συνόδευσε τελικά τα δύο παιδιά της.

Η Τζέσικα, σύζυγος του γιου του πρώην Καναδού πρωθυπουργού, Μπράιαν Μαλρόνι, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, είναι από τον Καναδά και διάσημη στην πατρίδα της για την οργάνωση γάμων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» είχε προβλέψει το… σκηνικό.

Δύο εβδομάδες πριν από τη γαμήλια τελετή, είχε γράψει σε άρθρο της ότι, η Τζέσικα Μαλρόνι, μία γυναίκα αρκετά λαμπερή, ενδέχεται να κλέψει την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν - όπως ακριβώς και η Πίπα Μίντλετον, με το λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τα οπίσθιά της στο γάμο της αδερφής της!

Φήμες, τέλος, θέλουν την Τζέσικα να μεταμορφώνει τη Μέγκαν σε μια σέξι γυναίκα με στιλ απ΄ όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Τορόντο το 2011. Τότε η Μέγκαν βρισκόταν στον Καναδά για τα γυρίσματα ταινίας.

Σχετικές ειδήσεις