ΚΟΣΜΟΣ

Η μυστηριώδης τραγουδίστρια που συνόδευσε τον Κιμ στη Σιγκαπούρη – Είναι η ερωμένη του; (pics)

Η μυστηριώδης τραγουδίστρια που συνόδευσε τον Κιμ στη Σιγκαπούρη – Είναι η ερωμένη του; (pics)

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να διατηρεί παράνομο δεσμό, έχουν ρίξει φωτογραφίες από τη Σιγκαπούρη, οι οποίες απαθανατίζουν την τραγουδίστρια Χιόν Σονγκ Βολ.

Και πώς όχι όταν η επικεφαλής της ορχήστρας της Βορείου Κορέας «Samjiyon Orchestra», πιστεύεται ότι ήταν κάποτε ζευγάρι με τον Κιμ!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας συνοδευόταν στη Σιγκαπούρη από τη μικρότερη αδερφή του, Γιο Γιονγκ και υψηλόβαθμους αξιωματούχους, ωστόσο εφημερίδες της Νοτίου Κορέας… ανακάλυψαν πως στη συνοδεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη βρισκόταν και η Χιόν Σονγκ Βολ.

Και μπορεί η νεαρή γυναίκα να έχει επίσης έναν εξέχοντα ρόλο στο κόμμα, ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστός ο επίσημος ρόλος της στην αποστολή της Βορείου Κορέας για τη σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης.

Σημειώνεται ότι η Χιον ήταν, στο παρελθόν, επικεφαλής στην περίφημη γυναικεία μπάντα «Moranbong Band», τα μέλη της οποίας επιλέγει ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν…

Τη Δευτέρα, η πρώην του Κιμ Γιονγκ Ουν, βγήκε από το St. Regis Hotel της Σιγκαπούρης, στο οποίο είχε καταλύσει και ο ίδιος, συνοδευόμενη από άλλες γυναίκες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι μέλη της ορχήστρας της. Κάποιοι υπέθεσαν ότι θα έδιναν συναυλία στη χώρα, ωστόσο μπήκαν όλες σε ένα μίνιβαν και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο μετά από τρεις ώρες.

Όπως ωστόσο ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, η αποστολή της Χιόν ήταν να «επιθεωρήσει» το ξενοδοχείο «Capella Hotel», στο οποίο πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο τετ α τετ του Τραμπ και του Κιμ. Οι κακές… γλώσσες θέλουν πάντως να έκανε το ίδιο και στο… κρεβάτι του!

Σχετικές ειδήσεις