ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό που τη μεγάλωνε ως... κατοικίδιο

ΣΟΚ: Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό που τη μεγάλωνε ως... κατοικίδιο

Ο 41χρονος Ρώσος κυνηγός Sergey Grigoriyev βρήκε τραγικό θάνατο από την αρκούδα που είχε σώσει ο ίδιος όταν ήταν νεογέννητη και την είχε μεγαλώσει σαν κατοικίδιο στην αυλή του σπιτιού του

Τα λείψανα του 41χρονου εντόπισε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σπίτι του μετά από κλήση των συγγενών του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον βρουν και είδαν την αρκούδα να περιφέρεται ελεύθερη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αρκούδα φέρεται να καταβρόχθισε και δύο από τα τρία σκυλιά του Grigoriyev.

Οι αστυνομικοί, πυροβόλησαν το επιθετικό ζώο, το οποίο είχε βγει απο το κλουβί του. Οι κηλίδες αίματος που βρίσκονταν πάνω στο χιόνι ήταν το σημείο όπου ο άνδρας δέχθηκε τη φονική επίθεση.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Sergey είχε διασώσει την αρκούδα, που ονομαζόταν Vorchun ή Grumbler, πριν τέσσερα χρόνια, μαζί με ένα άλλο αρκουδάκι και αποφάσισε να τις μεγαλώσει στο χωράφι του. «Το κλουβί ήταν ανοιχτό. Το ζώο περπατούσε τριγύρω και φερόταν επιθετικά. Στο οικόπεδο βρήκαμε τον σκελετό ενός άντρα», ανέφερε η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο 41χρονος κράτησε την αρκούδα καθώς η μόνη προσφορά που είχε για το ζώο ήταν από ένα κέντρο εκπαίδευσης κυνηγόσκυλων με ζωντανά θηράματα.

Μάλιστα, ο Sergey Grigoriyev φέρεται να είχε δεχθεί ξανά επίθεση στο παρελθόν από την αρκούδα αλλά αγνόησε τις συμβουλές των φίλων του να την δώσει.