ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Στόχος ένοπλης επίθεσης ο ράπερ Offset - Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών (pics+vid)

ΗΠΑ: Στόχος ένοπλης επίθεσης ο ράπερ Offset - Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών (pics+vid)
AP Photo

O Offset ενδέχεται να ήταν ο στόχος της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε την Τετάρτη (9/5) σε ένα στούντιο ηχογράφησης στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το TMZ, το ραπ συγκρότημα Migos, ήταν στο στούντιο «Crossover Entertainment Group», όταν άρχισαν να πέφτουν σφαίρες στο κτήριο.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν την ώρα που ο διάσημος ράπερ είχε βγει έξω από το στούντιο για να πάρει «καθαρό αέρα».

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το στούντιο έγινε στόχος της επίθεσης, αλλά όπως αναφέρει το ΤΜΖ «τουλάχιστον ένας μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν ο ράπερ Offset».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας συμπλήρωσε πως «όταν οι άρχισαν οι πυροβολισμοί, οι άνθρωποι μέσα στο στούντιο μας είπαν να πάμε σε ένα άλλο δωμάτιο για κάλυψη μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο στούντιο. Υλικές ζημιές σημειώθηκαν και στο παράθυρο ενός διαμερίσματος.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης (βίντεο από TMZ)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία πως είδε ένα άτομο τραυματισμένο στο πόδι από σφαίρα, ωστόσο οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό, ο Offset είχε φύγει από το στούντιο.

Ο Offset είναι ένα από τα τρία μέλη του ραπ συγκροτήματος «Migos», και σύζυγος της Cardi Β. Το ζευγάρι επίσης έχει μία κόρη 9 μηνών.

Σχετικές ειδήσεις