Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σμύρνη: «Θαύμα» στα συντρίμμια - Ανασύρθηκε ζωντανή 3χρονη μετά από 65 ώρες εγκλωβισμού

Newsbomb

Ζωή μέσα στα συντρίμμια ανακάλυψαν τα σωστικά συνεργεία.

Ένα «θαύμα» συντελέστηκε στην Τουρκία, καθώς τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα τρίχρονο κοριτσάκι, μετά από σχεδόν 65 ώρες που παρέμεινε παγιδευμένο στα συντρίμμια κτιρίου σε προάστιο της Σμύρνης, μετά τον φονικό σεισμό της Παρασκευής.

Βίντεο από τη στιγμή του απεγκλωβισμού ανέβασε στο Twitter ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαρετίν Κοτσά, σημειώνοντας ότι η διάσωση του κοριτσιού ενισχύει την ελπίδα του τουρκικού λαού και εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τον αγώνα που έδωσαν τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ, η μικρούλα Ελίφ Περινσέκ είναι το 106ο άτομο που ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια. Μετά τη διάσωσή του, το τραυματισμένο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο Μεχμέτ Γκουλούογλου, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτων Αναγκών της Τουρκίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτήν την εξέλιξη στο Τwitter.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η μητέρα της Ελίφ, μαζί με τα 10χρονα δίδυμα παιδιά της και τον 7χρονο γιο της Ουμούτ είχαν απεγκλωβιστεί από τα ερείπια περίπου 23 ώρες μετά την καταστροφική δόνηση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Έτοιμος για την ανατροπή ο Τραμπ - Η μάχη θα είναι αμφίρροπη