Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνή θρίλερ σε λούνα παρκ: Παραλίγο να εκτροχιαστεί παιχνίδι με επιβάτες (vid)

Newsbomb

Τα βίντεο που έγιναν viral κατέγραψαν θεατές του φεστιβάλ στο Μίτσιγκαν, την στιγμή που ένα παιχνίδι στο λούνα παρκ με αρκετά άτομα παραλίγο να εκτροχιαστεί

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιού της Τράβερς Σίτι, σε ένα από τα παιχνίδια που προορίζονται για τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Το εν λόγω παιχνίδι που ονομάζεται «μαγικό χαλί» διαθέτει μια σειρά από καθίσματα προσαρτημένα σε μια μεγάλη, αιωρούμενη πλατφόρμα, η οποία στηρίζεται σε μια βάση στο έδαφος. Κάποια στιγμή στη μέση της διαδρομής, η κινούμενη πλατφόρμα άρχισε να αποκλίνει από την πορεία της και η βάση να αποσταθεροποιείται.

Η Arnold Amusements, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα παιχνίδια, λέει στον ιστότοπό της ότι το «μαγικό χαλί» μεταφέρει τους επιβαίνοντες 50 μέτρα ψηλά στον αέρα.

Αρκετά άτομα στα βίντεο ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς οι αναρτήσεις που κρατούν την πλατφόρμα του παιχνιδιού στο έδαφος φαίνονται ξαφνικά να χαλαρώνουν. Ολόκληρη η πλατφόρμα αρχίζει να γέρνει μπρος-πίσω καθώς οι επιβάτες συνεχίζουν να ταλαντεύονται και κάποιος που καθόταν στην πλατφόρμα πηδά.

Τότε οι θεατές σπεύδουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον δέκα άτομα φαίνεται να τρέχουν προς το παιχνίδι και να κρατούν την πλατφόρμα στο έδαφος για να αποτρέψουν την ανατροπή της προς τα πίσω.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ είπαν στο CBS News ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Επίσης ανέφεραν ότι το παιχνίδι έχει αφαιρεθεί και έχει παραδοθεί στον κατασκευαστή του για επιθεώρηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Ο χειμώνας και με τη «Δέλτα» θα είναι χειρότερος – Επείγει ο εμβολιασμός