Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες πέταγε για 14 ώρες με μια τρύπα στη μία του πλευρά! (vid)

Newsbomb

H Emirates ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι το περιστατικό δεν είχε «καμία επίπτωση στην άτρακτο, το πλαίσιο ή τη δομή του αεροσκάφους»

Τον γύρο των social media κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες που δείχνουν ένα αεροπλάνο που έκανε ταξίδι 14 ωρών έχοντας μια… τρύπα!

Το περιστατικό, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, σημειώθηκε την 1η Ιουλίου και κάποιοι επιβάτες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η τρύπα να δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την απογείωση.

Αν και το superjumbo παρέμεινε στο έδαφος στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν από την Παρασκευή, η Emirates ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι το περιστατικό δεν είχε «καμία επίπτωση στην άτρακτο, το πλαίσιο ή τη δομή του αεροσκάφους».

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση EK430 την 1η Ιουλίου, με την Aviation Herald να αναφέρει ότι οι πιλότοι είχαν επικοινωνήσει με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν λίγο πριν από την προσγείωση, για να αναφέρουν ότι υποπτεύονταν ότι είχε σκάσει ένα ελαστικό κατά την απογείωση και ζητούσαν να τους συναντήσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά την προσγείωση.

Οι επιθεωρητές ανακάλυψαν, επίσης, μια αποκολλημένη βίδα στο πτερύγιο του αεροσκάφους, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους.

«Έγινε ένας δυνατός κρότος και τον ένιωσα και μέσα από το πάτωμα», δήλωσε ένας επιβάτης, μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα «The Courier Mail». «Το πλήρωμα καμπίνας παρέμεινε ήρεμο, σταμάτησε το φαγητό και πήρε τηλέφωνο και έλεγξε τα φτερά και τους τους κινητήρες». Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και κανένας επιβάτης δεν αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε.