Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο Σοκ: Σχιζοφρενής μητέρα κακοποιεί το 19 ημερών μωρό της!

Newsbomb

Η γυναίκα πετά το μωρό της και παροτρύνει την κόρη της να συμμετάσχει, την ώρα που ο πατέρας τραβά βίντεο χωρίς να αντιδρά!

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το αηδιαστικό βίντεο στις ΗΠΑ, με μια μητέρα από το Μέμφις να προσεύχεται και να ψέλνει την ώρα που πετά στο έδαφος και κακοποιεί, το μόλις 19 ημερών βρέφος της.

Όπως θα δείτε στο σκληρό βίντεο, το ακόμα πιο τραγικό και τρελό της υπόθεσης, είναι πως ο πατέρας βιντεοσκοπεί τη σκηνή χωρίς να κάνει κάτι για να σταματήσει τη διαταραγμένη γυναίκα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη γυναίκα την οποία παρέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρού Κρίστιαν στη γιαγιά του.

Στο βίντεο, ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα: «Δεν έχω εγώ σχέση με αυτό». Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το «σχιζοφρενικό επεισόδιο».

«Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι θα ήταν μαζί τους» είπε στις αρχές ο πατέρας, ενώ δήλωσε πως τράβηξε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ευτυχώς ο μικρός Κρίστιαν χαίρει άκρας υγείας, παρά το μαρτύριο που πέρασε.