Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τις λιονταρίνες να κάνουν κάτι τρομερό στο κυρίαρχο αρσενικό!

Newsbomb

Άφωνοι έμειναν οι επισκέπτες του πάρκου άγριων ζώων West Midlands στο Γούστερσαϊρ της Βρετανίας, καθώς έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού.

Ένα αρσενικό λιοντάρι και μάλιστα «alpha male» (ο κυρίαρχος της αγέλης), δέχθηκε δολοφονική επίθεση από… λιονταρίνες!

Και όχι, δεν διατηρούσε παράλληλη σχέση με όλες και το ανακάλυψαν, αλλά ο λόγος είναι λιγότερο… περίεργος, όσο σπάνια και αν συμβαίνει, σύμφωνα με ειδικό των αιλουροειδών.

Ο Jilani, ο οποίος αναρρώνει από τα σοβαρά τραύματά του, παίρνοντας μέχρι και παυσίπονα (όχι μόνος του προφανώς), καθώς σώθηκε από εργαζόμενους του πάρκου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, βρέθηκε σε αυτήν την… άβολη θέση λόγω μιας «διαμάχης για το φαγητό».

Ο Jilani «διαπληκτίστηκε» με μία λιονταρίνα για ένα κομμάτι φρέσκου κρέατος, ωστόσο αν και συνήθως κυκλοφορεί με… προστασία (τα αδέρφια του), η λιονταρίνα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ήταν μόνος του και φώναξε 8-9 φίλες της για να… (τον) καθαρίσουν! Στην κυριολεξία!

Τελικά έμειναν με την όρεξη, αφού οι φύλακες έδρασαν άμεσα και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

«Ήταν απίστευτο να βλέπεις το Βασιλιά της ζούγκλας τόσο ευάλωτο. Σχεδόν ζητούσε βοήθεια. Το βλέμμα του σου προκαλούσε οίκτο», ανέφερε ένας από τους επισκέπτες.

Ο Jilani αναμένεται πάντως να αναρρώσει πλήρως, αν και δεν είναι πλέον σίγουρη η θέση του στην αγέλη…

Και μπορεί η φύση, πόσο μάλλον των λιονταριών, να είναι άγρια, δεν σκοπεύει όμως να πάρει εκδίκηση.