Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κακός χαμός για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας: Της άρπαξε το «στέμμα» και δείτε τι ακολούθησε!

Newsbomb

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στα διάσημα καλλιστεία για τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία.

Και δεν αναφερόμαστε στα κάλλη των διαγωνιζομένων, αλλά στο… ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε μία φιναλίστ και τη νικήτρια!

Μετά την ανακοίνωση της νέας Miss Bumbum, λοιπόν, ακολούθησε κακός χαμός, καθώς μία εκ των φιναλίστ άρπαξε το «στέμμα» από τη μεγάλη νικήτρια. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί «έπρεπε να απονεμηθεί σε αυτήν ο τίτλος»!

Και μπορεί η 31χρονη Έλεν Σαντάνα να διατήρησε την ψυχραιμία της, μαζί με κάποιο επίπεδο, όταν η 27χρονη Αλίνε Ούβα φόρεσε την κορδέλα που της βούτηξε, ουρλιάζοντας ότι είναι η μοναδική συμμετέχουσα με 100% φυσικά οπίσθια, ωστόσο οι θεατές απόλαυσαν ένα ξεχωριστό σόου εκτός προγράμματος.

Βλέπετε τα οπίσθια της κυρίας Ούβα είναι 5 εκ. πιο μεγάλα από τα 110 εκ. των οπισθιών της νικήτριας, με την έξαλλη φιναλίστ να υποστηρίζει πως ο διαγωνισμός ήταν στημένος αφού είχε κερδίσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού!

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθιά τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια εμφανίστηκε ψύχραιμη δηλώνοντας ότι «πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορεί να μου πάρει τον τίτλο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.