ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ανήλικα βαποράκια και πληροφορίες για κύκλωμα εκμετάλλευσης κοριτσιών

Κύπρος: Ανήλικα βαποράκια και πληροφορίες για κύκλωμα εκμετάλλευσης κοριτσιών
Οι αρχές διερευνούν παράλληλα και πληροφορίες για εκμετάλλευση κοριτσιών από το κύκλωμα
cyprustimes

Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό δύο ακόμα ανήλικων προσώπων που φαίνεται να προμήθευε με ναρκωτικά ο Ινδός που τελεί υπό κράτηση στη Λεμεσό – Ενδεχόμενο  και εκμετάλλευσης κοριτσιών για εξασφάλιση της δόσης τους

Στα ίχνη κυκλώματος που όχι μόνο προμηθεύει με σκληρά ναρκωτικά ανήλικους αλλά και τους μετατρέπει σε βαποράκια, προκειμένου να τα πουλήσουν σε συνομήλικους τους, εκτιμά ότι βρίσκεται η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 22χρονου Ινδού.

Ως γνωστόν η ΥΚΑΝ έφτασε στη σύλληψη του Ινδού που τελεί υπό κράτηση, μέσω δύο ανήλικων αδελφών, μιας 15χρονης και μιας 13χρονης. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες στη Λεμεσό 13χρονη μαθήτρια αφού εντοπίστηκε ημιλιπόθυμη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα crystal.

Μετά από εξετάσεις της ΥΚΑΝ Λεμεσού διαπιστώθηκε ότι χρήστης ναρκωτικών ουσιών ήταν και η μεγαλύτερη αδελφή της 15 ετών, η οποία έδωσε και περεταίρω πληροφορίες για τον προμηθευτή τους «δείχνοντας» τον Ινδό.

Τους έκανε βαποράκια;

Η ΥΚΑΝ διενεργεί έρευνες για εντοπισμό άλλων δύο ανήλικων προσώπων προκειμένου να τους ληφθούν καταθέσεις, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι σχετίζονται με τον Ινδό, όχι μόνο για σκοπούς προμήθειας ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αρχές διερευνούν σοβαρή πληροφορία που φέρει τους δύο αυτούς ανήλικους -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- να πουλούν σκληρά ναρκωτικά σε συνομήλικους τους στη Λεμεσό καθ’ υπόδειξη του Ινδού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αρχές διερευνούν παράλληλα και πληροφορίες για εκμετάλλευση κοριτσιών από το κύκλωμα, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια δόση σκληρών ναρκωτικών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που αξιολογεί την υπόθεση ως ιδιαιτέρως σημαντική, οδήγησε εκ νέου χθες τον Ινδό ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού καθώς κατά τη σύλληψη του αρχικά είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία και συγκεκριμένα του συγκατοίκου του. Ως εκ τούτου συνελήφθη και οδηγήθηκε ξανά στο Δικαστήριο, αντιμέτωπος αυτό τη φορά και με αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία. Διατάχθηκε η κράτηση του για 7 μέρες.

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, ο Ινδός ομολόγησε ότι προμήθευσε τρεις φορές με ναρκωτικές ουσίες την 15χρονη και την 13χρονη αδελφή της.

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com